kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ertürk: Muhalefet de iktidar da arkamızda

TMSF Başkanı Ertürk, "Kamuoyunun yaptığımız işin değerini anlaması için neyi kaybettiğini göstermek zorundaydık. Bunu başardık" dedi..
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, iktidar ve muhalefetiyle bütün parlamenterlerin kendilerine destek verdiğini ve bunun çok değerli bir ödül olduğunu kaydetti. TMSF Başkanı Ertürk, Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) ve TABA-Amcham (Türk-Amerika İşadamları Derneği) işbirliğiyle düzenlenen "Liderlik Konferansı"nda konuştu. Ertürk, "Kamuoyunun yaptığımız işin değerini anlaması için neyi kaybettiğini göstermek zorundaydık. Bunu başardık. Şimdi sokakta beni gören insanlar bile 'ne olacak, 50-60 milyar dolarımız?' diye soruyor" dedi. Ertürk sokaktaki insanın TMSF'ye bakışının Meclis'teki milletvekillerine de aynı şekilde yansıdığını belirtti. "Kamu vicdanını yaptığımız iş konusunda tatmin etmemiz gerekiyordu, bunu yaptık" diyen Ertürk, Meclis komisyonlarında yaptığı her konuşmada, iktidar ve muhalefetiyle bütün parlamenterlerin kendilerine destek verdiğini gördüğünü ve bunun çok önemli, çok değerli bir ödül olduğunu kaydetti.

YARGI DENETİMİ ÇOK KRİTİK
Ertürk, yargının denetiminin kendileri için çok kritik olduğunu dile getirerek "Biz bundan mutluyuz çünkü hata yapmamak için daha dikkatli davranıyoruz" dedi. TMSF Başkanı, kimsenin arayıp sormadığı için TMSF'ye borçlu olanların çok mutlu olduğunu gördüğünü de ifade etti.