kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nikah töreninde Mustafa Sandal sakin, Emina heyecanlıymış. ‘Evet’ dedikten sonra Emina, Sandal’ın ayağına basmayı unutmamış...

Emina önce davranıp ayağıma basıverdi

Mustafa Sandal ile Emina Jahoviç, gizli nikahlarını bütün ayrıntılarıyla ilk kez Şamdan Plus'a anlattı. Nikah fotoğraflarının da bulunduğu Şamdan Plus bugün piyasaya çıktı..
Mustafa Sandal ile Emina Jahoviç 3.5 senelik beraberliğin ardından 13 Ocak'ta Les Ottomans Otel'de 40 kişilik davetli topluluğunun önünde hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift büyük gizlilik içindeki nikah törenlerini Şamdan Plus'a anlattı.

Düğün daveti bile çok gizliydi!
Mustafa Sandal bir ay öncesinden Les Ottomans'ta rezervasyon yapılmasına rağmen nikahı herkesten gizliyor. Ailesi dışındaki yakın arkadaşlarını 'Akşam yemek yiyelim' diye çağırırken bazılarını da 'Bir arkadaşımın düğününe gideceğim, bana eşlik eder misiniz' diye nikahına davet ediyor. 10 kişi kız tarafından, 30 kişi de erkek tarafından olmak üzere 40 kişi Les Ottomans'ta bir araya geliyor. Mustafa Sandal, nikahı şöyle anlatıyor: "Çok heyecanlı olacağımı zannediyordum ama son derece mutlu ve huzurluydum. Emina heyecanlıydı. Yine de nikah kıyıldıktan sonra benden önce davrandı ve ayağıma bastı ama ben de ayağına basmayı ihmal etmedim..."

Hemen çocuk istiyoruz
Sandal, nikahtan hemen sonra "Emina senden iki çocuk istiyorum" diyor, kayınvalide Tülin İleri'den de benzer bir dilek geliyor: "Torun sahibi olmak istiyorum!" Emina da onaylar gibi gülümsüyor. Düğün ise yaz aylarında Bodrum Mandal Otel'de üç gün üç gece sürecek bir partiyle yapılacak. Kız tarafı 150 kişi olacak. Sandal ise kaç kişi davet edeceğini kestiremiyor.
Haberin fotoğrafları