kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlerinin kapılarını açtılar

Brad Pitt ve Angelina Jolie, New Orleans'taki yeni evlerinin kapısını Life&Style dergisine açtı. Yeni evlerinin özellikle çocukları tarafından çok beğenildiğini söyleyen Angelina Jolie, "Ev onlara sirk gibi geldi, çok eğleniyorlar" diyor..
Dünyanın birçok bölgesinde evleri olmasına rağmen New Orleans'taki evlerinin kendilerini en çok rahat hissettikleri yer olduğunu söyleyen Brad Pitt ve Angelina Jolie, bu evdeki mütevazı yaşamlarıyla dikkat çekiyor. Brad Pitt için gün çok erken başlıyor. Her sabah 5'te uyanan ünlü aktör, güne çocuklarının bezlerini değiştirerek başlıyor.

Üç katlı sirk gibi ev
Zahara ve Shiloh'nun bakımıyla yakından ilgilenen ünlü aktör, bezlerini değiştirdikten sonra da onların kahvaltısını yaptırıyor. New Orleans'taki 3.5 milyon dolarlık evlerinde özellikle çocuklarının çok rahat ettiğini söyleyen Angelina Jolie ise, "Evin içindeki merdivenlere bayılıyorlar. Onlara sirk gibi geldi. Sürekli oyun oynayacak bir şeyler buluyorlar" diyor.6 yatak odalı ve 4 banyolu evin dekorasyonuyla bizzat ilgilenen Jolie, evde kullanılan mobilyalarda klasik tarzda seçimler yaptığını söylüyor. Üç katlı evin her katında özel bir şömine bulunduğunu belirten Angelina Jolie, "Soğuk havalarda Brad'le şöminenin başında çok romantik dakikalar geçiriyoruz" diye konuşuyor. Brad Pitt'in her sabah erken kalktığı için geceleri de erken yattığını söyleyen güzel yıldız ekliyor: "Brad'le baş başa kaldığımız zamanlar sabah saatleri. Çocukların kahvaltıları bittikten sonra bir süre odamıza çekiliyoruz. Brad çocuklar okula gittikten sonra evimize yakın mesafedeki ofisine giderek, çalışmalarını yürütüyor."
Haberin fotoğrafları