kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadına özel araba pudra

Tamam! Kabul ediyorum! Evlenen kızlar var, evlendiren kızlar var! Ve korkarım ben evlendiren kızların elebaşıyım. Kaderim bu! Bizim kız grubunda bekarlığa veda, gelinlik provası, düğün, dernek, kına gecesi dedin mi; adres belli: "Alo Ayşe!" Bu iş ne zaman bu kıvama geldi bilmiyorum ama evlendirmeye ve eğlendirmeye doyamıyorum. Kaderime küseyim mi, yoksa bu işi seveyim mi bilemedim gitti. Eh, her kız toplantısında evlilik karşıtı demeçler verip, gecelerin hakimi tavrı sergilersen olacağı budur tabii. Kafayı kullan da biraz 'Secret' yap, kendine evlenecekmişsin süsü ver değil mi? Neyse, son operasyonum yine bir bekarlığa veda gecesiydi. Bünye alışmış, arkadaşım B. "Evleniyorum" müjdesini verince "Tamam" dedim, "Bana bırak!" Şöyle afili bir bekarlığa veda yapmalı... Ama ne?

Hem şoför hem koruma

Düşün, taşın derken geceye havalı bir başlangıç için karşıma Pudracar çıktı! İyi de nedir Pudracar? Çok eğlenceli bir buluş. Kadınlara özel araba servisi... 'www.pudracar.com'a giriyorsunuz, rezervasyonu yaptırıyorsunuz. Sizi alacağı günü saati ve adresi veriyorsunuz, tam vaktinde Pudracar kapınıza geliyor. 2008 model pembe bir BMW 3.20... Siyah pantolon-ceket takımının içine pembe gömleğini giymiş çok hoş bir kadın olan şoförünüz kapınızı açıyor. Üstelik şoför hanım sadece güzel değil aynı zamanda eğitim almış bir koruma! (Fedai mi desek? Ama o zaman Tamer Karadağlı'nın siyah gözlüklerinden lazım. Hay Allah!)

Bekar gezmek yasak
Bu Pudracar'da bir kadın için yok yok! İç tasarımını genç modacı Enci Teker yapmış. Kocaman makyaj çantasından, taşlı aynalara, yedek çoraptan, cımbıza, yara bandından, kablosuz internete kadar her şey mevcut. Şoförümüz Arzu 34 yaşında bir arkeoloji uzmanı, 17 senedir aikido yapıyor. Bize yan bakana şaşarım! Hemen mutluluk ve aşk taşı olan pembe kuvars hediye ediyor. (Al sana Secret!) Sonra organik meyve suyu ikram edip, CD çalara istediğimiz müziği koyuyor. Gelinimiz bu işe bayılıyor. Pembe arabamız bizi Harbiye'deki Al Jamal'e bırakıyor. Ve içeride gelinin en yakın 13 kız arkadaşı sabırsızlıkla bizi bekliyor... Eee? Gecenin gerisi mi? Dansözler, George Clooney'den mektup, kına faslı ve daha neler neler... Ama fazla detaya giremem, meslek sırrı. 'Alo Ayşe Evlilik Hattı'ndan şimdilik bu kadar. Hadi darısı başınıza. Öyle bekar gezerseniz RTÜK başkanımız Zahid Akman kızar sonra!