kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

3 milyon kişiye söyledi 600 milyon dolar kazandı

Beş yıl boyunca süren şovunu aralık ayında bitiren dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, şubat ayında dünya turnesine çıkıyor..
Kanada'nın dünyaca ünlü şarkıcısı Celine Dion, sadece büyüleyici bir sese sahip değil, aynı zamanda başarılı bir yıldız da.... Mart 2003'ten beri, Las Vegas'ta bulunan 'Caesars Palace' adlı otelde 'A New Day Live in Las Vegas' isimli bir şov sunan ünlü yıldız, aynı zamanda başarılı bir 'show girl' olduğunu da kanıtladı. Dion, bu şovun son konserini, 15 Aralık gecesi verdi. Şovu o kadar çok beğeniliyordu ki, 17 Aralık gecesi bu muhteşem konserleri kaçıran hayranları için, Amerika'da toplam 200 sinema salonunda özel gösterim yapıldı. Hatta, müzikseverler için şovun bir DVD'si de çekildi ve satışa sunuldu.

600 milyon dolar kazandı
Beş yıl boyunca 'Caesars Palace'da yılda 120 konser veren Dion, her bir konserden 1 milyon dolar alıyordu. Dion, bu gösteri için dünyaca ünlü 'Cirque Du Soleil'in yönetmeni Franco Dragone ve ekibi ile çalışıyordu. 3 milyon seyircinin izlediği bu şov programıyla son yıllardaki en prestijli konser serisini gerçekleştiren ünlü yıldızın, 717 gösteriden 600 milyon dolar kazanarak servetini üçe katladığı söyleniyor.

En pahalı turnelerden biri
Ancak şovunu bitirmesi, Celine Dion'un konserlere ara verdiği anlamına gelmiyor. Çünkü Dion konserlerine tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, şubat ayında Güney Afrika'dan başlayan 'Taking Chances' adlı bir dünya turnesine çıkacak. Bu turnenin sadece prodüksiyon giderlerinin konser başına 900 bin dolar olduğu söyleniyor.