kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Serkan Özdal

Galerici cinayetinde 'yasak aşk' çıktı

Neşet DIŞKAYA İZMİR
İzmir'de geçen hafta tabancayla vurularak öldürülen galerici Cihan Özdemir'in katili, karısının sevgilisi çıktı Zanlı, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf etti..
İzmir'de öldürülen galerici Cihan Özdemir'in katili, karısı İ.Ö.'nün sevgilisi çıktı. İstanbul'da yaşayan ve ilişkisi olduğu galericinin eşiyle buluşmak için sık sık İzmir'e gittiği öğrenilen 19 yaşındaki zanlı Serkan Özdal, önceki gece yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini anlatırken, 9 yaşında bir çocuk annesi İ.Ö.'nün ise cinayetten haberi olmadığını belirtip, sevgilisinden şikâyetçi olduğu öğrenildi. Hırsızlık ve cinayet olayıyla ilgili ifadesi alınan genç kadın daha sonra savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Öldürülen galericinin eşinin sevgilisine geçtiğimiz aylarda kendi anne ve babasının evini İzmir'den anahtarını göndererek soydurduğu, bu parayla Özdal'ın İzmir'de ev tuttuğu belirtildi.

BİR KİŞİ ARANIYOR
Sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Özdal, gazetecilerin soruları üzerine, "Olayın nedeni bende kalsın. Pişmanlık duyacak mıyım, bunu zaman gösterecek" şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, cinayeti işlediği sırada Özdal'ın yanında bulunduğu ileri sürülen arkadaşı S.S.'nin de arandığı bildirildi.
Haberin fotoğrafları