kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

27 bin kişi yeni evine taşınacak!

EBRU ERDOĞAN
Bu yıl en çok Han Yapı konut sahibi yapacak. Şirketin Beylikdüzü'nde inşa ettiği İsthanbul Evleri'nde bin 84 dairenin anahtarı 2008 yılında teslim edilecek..
Türkiye'de gelişen inşaat sektörüne paralel olarak her geçen gün yenisi inşa edilmeye başlanan konut projeleri, tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da ise artan konut stokuna bu yıl 6 bin 905 yeni konut daha eklenecek. Ortalama dört kişilik aile baz alındığında toplam 27 bin 620 kişi, 2008'de yeni evlerine taşınacak. Sosyal alanları, güvenliği ve konforlu yaşam şartlarıyla, kent merkezlerinin dışında yer alan yeni konut projeleri, ev sahibi olmak isteyenler için alternatif oluşturuyor. Yenidoğan'dan Mimaroba'ya, Kurtköy'den Bahçeşehir'e ve Ataşehir'den Beylikdüzü'ne kadar pek çok alanda inşaatı süren projelerin, bu yıl teslim edileceklerle birlikte ciddi bir konut stoku oluşturacağı belirtiliyor.

Han Yapı lider
2008'de sahipleriyle buluşacak konutların başında Han Yapı'nın İsthanbul Evleri geliyor. Mayıs ve kasımda iki farklı etapta teslimleri yapılacak projenin, bin 84 dairesinde yaşam başlayacak. Fiyatları 160 bin ile 240 bin YTL arasında değişen İsthanbul Evleri'ni, eylül ayında 921 dairesi teslim edilecek Kuzu Grup ile TOKİ'nin Spradon Evleri takip ediyor. Spradon Evleri'nde fiyatlar, 150 bin YTL ile 1 milyon 575 bin YTL arasında değişiyor. Tepe İnşaat'ın Narcity projesinde 567 daire sahipleriyle buluşacak. 179 bin-510 bin YTL'den satılan projede daireler iki etap şeklinde teslim edilecek.
Haberin fotoğrafları