kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kempinski'den patrona detoks meraklısı için 'yemek safarisi'

HACER GEMİCİ
Kış sezonunu hareketlendirmek isteyen oteller özel programlar peşinde. Bodrum Kempinski, holding yöneticilerine özel detoks programı hazırlarken kişi başı 120 YTL'yi bulan yemek safarisi de düzenliyor..
Ölü geçen kış sezonunu hareketlendirmek isteyen oteller çeşitli aktiviteler ile bu dönemi aşma peşinde. Antalya'da bazı dört ve beş yıldızlı oteller geceleme fiyatlarını 10 Euro gibi inanılmaz rakamlara çekerken, dünyanın en ünlü spa'larından biri olan Taylandlı Six Senses Spa'yı bünyesinde bulunduran üst gelir grubuna hitap eden Bodrum'daki Kempinski Hotel Barbaros Bay, bu sınıfa yönelik özel programlar başlatıyor. Bunlardan biri holdinglerin yönetim kurulu üyelerine yönelik hazırlanan 'Kurumsal Detoks' programı, diğeri ise safari olarak adlandırılan ve kişi başına 120 YTL olan akşam yemeği. Kempinski Hotel Barbaros Bay Otel'in yeni Genel Müdürü Axel Ludwig, kış sezonunu hareketlendirmek için başlattıkları Kurumsal Detoks Programı'nın 15-20 kişilik üst düzey yönetici gruplarından oluşacağını ifade ederken, kişisel detoks programlarını ilk kez kurumsal bir alana düzenlemeye hazırlandıklarını dile getirdi, ancak paket fiyatı hakkında bilgi vermedi. Bu arada yeni başlatılan bir diğer program ise kişi başına 120 YTL olan akşam yemeği. Oteldeki Vietnam restoranda salata ile başlayan, devamında terasta çorba, otel mutfağında istakozlu makarna, kral dairesinde balıkla devam edip, barda içki ve tatlı ile sona eren yemek 4 saat sürüyor.

60 ÇALIŞAN YURTDIŞINA GİTTİ
Ludwig, ağızdan ağıza pazarlamaya inandıklarını belirterek, müşteri portföylerinin yüzde 45'inin Türk, yüzde 23'ünün Almanca konuşan ülkeler, yüzde 8'inin ise Ruslar'dan oluştuğunu kaydetti. 2007'yi 9 milyon Euro'luk bir ciro ile kapattıklarını kaydeden Ludwig, bu yıl bu rakamı yüzde 15 oranında artırmayı hedeflediklerini söyledi. Kış aylarında bazı personellerini yurtdışındaki diğer Kempinski'lere gönderdiklerini de kaydeden Ludwig, Türkiye'den çeşitli pozisyondaki 60 elemanın Çiputi, Abudabi, Dubai'deki grup otellerinde çalışmaya başladığını dile getirdi.
Haberin fotoğrafları