kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yılın ilk bombası: Naomi ile Chavez evleniyor

Sarkozy-Bruni'den sonra bir siyasetçi-manken aşkı daha... Venezüella gazetesi El Universal, seksi mankenin 2 aydır Başkan'la birlikte olduğunu ve evleneceklerini iddia etti..
Dünya gündemini sarsan Nicolas Sarkozy-Carla Bruni aşkından sonra yeni bir lider-manken ilişkisi kulislere bomba gibi düştü. Bu kez aşk kokusu Latin dünyasından geliyor. Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez ile, geçtiğimiz ay kendisiyle söyleşi yapan ünlü İngiliz manken Naomi Campbell'ın "birbirlerine deli gibi âşık oldukları", hatta evlenecekleri öne sürüldü.

'O TAM BİR BOĞA'
El Universal gazetesine göre, çift neredeyse iki aydır büyük bir aşk yaşıyor. "Başkan, siyahi güzele deliler gibi âşık oldu" ifadesini kullanan gazeteye göre Naomi de Chavez'in "güçlü yapısına" vuruldu. Yakın çevresine "O bir goril değil, bir boğa" diyen Naomi; Chavez için "Onunla bir arkadaşımın evinde buluşup konuştuk. Bana çok iyi davrandı" şeklinde konuştu. İddialarını İletişim Bakanı Andres Izzara'ya dayandıran gazete, çiftin şimdiden evlenmeyi bile düşündüğünü kaydetti. Izzara, "Sarkozy ile Bruni'nin şubattaki düğününden sonra Naomi'yle Chavez de evlenirse şaşırmayın" dedi. Gazete, Caracas'tayken Naomi ile Chavez'in bir tiyatronun açılışına birlikte katıldıkları ve en ön sırada yan yana oturduklarına dikkat çekti.

HUGO CHAVEZ
Şubat 1999'dan beri Venezüella Devlet Başkanı olan ve sosyalist siyaseti savunan Hugo Chavez (54) , geçen yıllarda bayrakta sağa dönük at simgesini de sola döndürmüştü. ABD karşıtlığını her fırsatta dile getiren Chavez, Başkan Bush'a "şeytan" bile demişti. Bugüne kadar iki kez evlenen Venezüella lideri, halen bekâr. İki kızı, bir oğlu, iki de torunu var. Tam bir Fidel Castro hayranı.

NAOMI CAMPBELL
Jamaika asıllı ünlü manken, podyumlarda "Kara Panter" olarak tanınıyor. İngiltere doğumlu Campbell (37), alışveriş yaparken keşfedildi. 15 yaşında mankenliğe başladı. Birçok derginin kapağını süsleyen ilk siyahi güzel oldu. Bugüne kadar Robbie Williams, Robert de Niro gibi ünlü isimlerle birlikte olan Campbell, halen bekâr. Servetinin 30 milyon dolar olduğu kaydediliyor.