kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hande Yener imaj danışmanlığını yapan Kemal Doğulu’nun klibindeki dayak sahneleri de eleştiri topladı.

İşte youtube'da yapılan yorumlar

İLİŞKİLİ HABERLER
İşte youtube'da yapılan yorumlar
* aykutt08: Bir sürü insan hak ettiği değeri göremezken, beş para etmez herifler çıkıp da müzik yaptıklarını iddia edince, sinirden gülmeye başlıyorum. Çocuk taklidi yapayım da sevimli görüneyim ayaklarına kasmış bayağı. Ama komik olmaktan başka işe yaramamış. Fabrikasyon 'tiki'lere göre bir şarkıcık...
* askinateshi: Bozdun kendini Hande. Biz o beğenmediğin bakkal müziği yapan Hande'yi istiyoruz.
* Turkishmen212: Hande artık şu çapulcular için bir şey yapmayı bırak. Kemal Doğulu'yla çalışmaya başladıktan sonra kalitende bozulmalar oldu.
* davutsakallı: Hande Yener kendini harcıyor.
* haergun: Yontulup modern hale getirilmiş Cadde çocuklarından biri.
* kissunohime: Memlekette erkek kalmadı!
* pandakoala85: Marjinal olayım derken, vasatlıktan bir adım öteye dahi gidememiş şarkı ve klip. Hande Yener'e yakışmamış.
* figarot: İki kız kardeş klip çekmiş gibi olmuş. Şarkıyı Hande söylemeliymiş bence. Hande daha erkeksi diğerinden. Diğerinin sesi sivrisinek gibi.
yonattt: Ama hep aynı. Harun Kolçak'a da albüm yaptılar sound, tarz aynı, yorumlar aynı, bu da aynı olmuş, farklı bir şey değil. Hande böyle giderse şoförüne de albüm yapacak anlaşılan. Tarzının dışına çıkmadan bir yeniliğe ihtiyacı var. Dıptıs dıptıs, sadece cool olmak için kasılmış yorumlarla fazla bir şey yapamazsınız gibi geliyor. Allah'tan, Hande nakaratı söylemiş; yoksa babama da kaset yapmak zorunda kalacaktı...