kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BAUHAUS: 0.95 YTL (adet) www.bauhaus.com.tr

Yeni yılda evin eski havasını yaratıcı fikirler değiştirecek

FATİH ATALAY
27.12.2007
İster rengârenk süslerle çocuksu bir atmosfer yaratın, isterseniz gümüşün asaletinden yararlanarak tek renk bir süsleme yapın. Yeni yılda evinizde görsel bir şölen oluşturmak yaratıcılığınıza kalmış..
Yoğun ve stresli bir yılı geride bırakırken, bir süreliğine de olsa hayatımızdaki sıkıntıları bize unutturan yılbaşı telaşı başladı. Geçen haftaki sayfamızda yaptığımız gibi bu hafta da dekorasyon sayfamızı yılbaşı süslemelerine ayırdık. 2008'i evinizde karşılarken süslemelerin pozitif dünyasıyla görsel bir şölen yaratabilmek elinizde.

Çam ağaçları süslenmeye doyacak
Birbirinden şık ve değişik formlarıyla dikkat çeken yeni yıl mumları özellikle renkleri ve üzerlerindeki motifleriyle yeni yıl coşkusunu evlerinize taşıyor. 2008 yılına girmemize çok az bir süre kalmışken çam ağaçlarını bütün endamıyla süsleyebilmeniz için birbirinden yaratıcı ve dekoratif süsler de yeni yıla merhaba demeye hazırlanıyor. Yeni yıl coşkusunu evlere yansıtabilmek ise bu süsleri doğru yerde, doğru şekilde kullanabilmekten geçiyor! Bu yıl kırmızı, yeşil, sarı ve mor renklerin hakim olduğu değişik formlu toplar cıvıl cıvıl bir 2008 müjdeliyor. Tek renk süslemeler için ise altın veya gümüşün asaletinden yararlanmak mümkün. Şeker görünümünde rengarenk süslemeler de çocuksu bir yılbaşı atmosferi yaratmak için bire bir.
Haberin fotoğrafları