kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Borat filmi tüm dünyada yankı uyandırmıştı.

Borat benim bariz taklidimdir

29.12.2007
- www.ikissyou.org adlı internet sitenize ilgi ne durumda?
- www.internetmahir.com adlı yeni sitemizin hazırlıkları sürerken, klasik sitemiz halen yayında. Ziyaretçi sayısı özellikle yabancı basında sıkça çıkan haber ve röportajlar ile birlikte artıyor. Başta ABD ve Avrupa olmak üzere siteye girişler gayet güzel.

- Size en çok kimler ilgi gösteriyor?
- Yaş olarak ayrım yapmak istemiyorum. Her yaş ve kesimden beni seven insanlar var. Ama özellikle kadınların sayısı daha fazla. Amerika, İngiltere ve İskandinav ülkeleri en çok hayranımın olduğu yerler. Diğer ülkelerde de var tabii.

- İnternet çok hızlı gelişen ve çabuk tüketilen konularla dolu. Siz popüler kalmak için neler yapıyorsunuz?
- Popüler olmak ya da popüler kalmak gibi bir niyetim ve çabam yok. Zaten 10 milyonlarca hayran kitlem ve birçok fanlarım var. Bir 'Cult Hero' (Tapılacak kadar sevilen kahraman) olunduğunda, bundan kaçılamıyor. Aynı zamanda taklitlerinizin çok olması da sizi sürekli gündemde tutuyor. Bunun en bariz örneği Borat'tır. İnsanlara sevgiyle yaklaşırsanız, mutlaka fazlasıyla karşılanırsınız. Sevgi paylaşıldıkça büyüyor. Bu da sizin sürekli hatırlanmanızı sağlıyor. İnsanların gönlünde bir yeriniz oluyor. Sizi unutmuyorlar hiç.