kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Melissa Eliyeºil

Sosyete Abdi İpekçi Caddesi'nde Buluştu

Gölcüklü eğlendi
Nişantaşı'nda sosyetenin tercihi yine Park Şamdan oldu. Eşi Jerry Shahnavaz'dan boşanırken 140 trilyonluk nafaka aldığı iddia edilen Ceyla Gölcüklü de sevgilisi Zeki Tanyeri'yle Park Şamdan'daydı. Yeni yılı neşe içinde karşılayan çifte, yakın dostları Timuçinİdil Unan eşlik etti. Hayrettin-Buket Taşdelen, Sennur Çiftçi, Birnur-Selim Gazioğlu da 2008'e bu mekanda girdi.

Kamhiler'in daveti
Yasemin-Cefi Kamhi çifti önceki gece Nişantaşı'ndaki Tuus Restaurant'ta yakın dostlarına yeni yıl yemeği verdi. Kamhiler'in davetine katılanlar arasında Berna Gürel ile yurtdışında okuyan oğlu Ali de vardı. Parti geç saatlere kadar sürdü.

Loft'ta çok özel parti
Nişantaşı'nın popüler mekanlarından Loft'ta özel bir parti vardı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı Aziz Yıldırım'ın kızı Hande ile katıldığı kutlamada; Necmettin-Maria Eliyeşil çiftinin güzel kızları Melissa da vardı. Melissa mekan dışına çıkarken giydiği kıyafet ve taktığı maske ile çok dikkat çekti.

Salomanje tıklım tıklım
Salomanje'deki yeni yıl partisi de sosyeteye ev sahipliği yaptı. Tıklım tıklım dolan mekanın sahibi Erol Kaynar, coşkulu gecede 2008'e dostlarıyla girdi.
Haberin fotoğrafları