kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Herkes Nişantaşı'ndaydı

Öner ÖNGÜN-Mustafa DERYAHAN
İstanbul yeni yıla Nişantaşı'nda girdi. Sosyetik ünlüler Abdi İpekçi Caddesi'ndeki mekanları mesken tutarken, diskoya dönen sokaklarda da gençler çılgınca eğlendi..
Abdi İpekçi Caddesi'ndeki geleneksel yılbaşı kutlaması, beklenilenin aksine hareketli geçti. Taksim ve Kadıköy'de terör tehlikesi nedeniyle iptal edilen partiler Nişantaşı'nı etkilemedi. Saat 19.00'da trafiğe kapatılan cadde; belediyenin yerleştirdiği kolonlardan yayılan müzikle hareketlendi. Diskoyu andıran Nişantaşı sokaklarında sabaha kadar eğlence sürdü.

Cerrah denetledi
Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı sokak partisinde İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, ekibini bizzat denetleyerek, onlara moral verdi.

Sıcak şarap içildi
Sokak partisinin en gözde içeceği sıcak şaraptı. Nişantaşı'ndaki her mekanda bulunan sıcak şarap, sosyetenin de gözde içeceği oldu. İnsanlar çorba içer gibi sıcak şaraplarla içini ısıttı.

Ünlülerin tercihi
Nişantaşı sokakları ve mekanlarına ünlüler de akın etti. Göksel, Erol Kaynar, Ece Vahapoğlu, Tolga Çinkitaş ve eşi, Şule-Özge Argüder, Hakan Ural ve eşi, Serra Merzeci, Hakan Elyaban, Melek Boz, Senem Çapa, Berna-Ali Gürel gibi isimler Nişantaşı'nı tercih edenler arasında yer aldı.

Vakko'da hüzün vardı
Her yıl Nişantaşı mağazalarında yaptıkları kutlamalarla sosyetenin eğlence merkezi haline gelen Vakko mağazaları, bu yılbaşına hazırlanmadı. Kurucusu Vitali Hakko'nun geçtiğimiz ay vefat etmesi nedeniyle Vakko yeni yıla kapalı girdi. Vitrinde de 'Mağazamız yeni yıl nedeniyle 1 gün kapalıdır. İyi seneler' yazısı asılıydı.

Uzanlar da orada
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan ile eşi Alara da yolu Nişantaşı'na düşen ünlüler arasında yer aldı. Korumaları eşliğinde eğlenecekleri mekana yürüyen Uzan çifti, geç kalmış gibi hızlı adımlar atıyordu.
Haberin fotoğrafları