kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kenan Doğulu ile 'düet dolu' bir eğlence

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
Popçu Kenan Doğulu, yeni yıla atv'nin canlı yayın partisinde girdi. Doğulu'nun Hadise, Sıla ve Burak Kut ile düet yaptığı kutlama; renkli görüntülere sahne oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kenan Doğulu ile 'düet dolu' bir eğlence
atv'den naklen yayınlanan Discorium'daki yılbaşı partisi, görsel bir müzik şölenine dönüştü. Kenan Doğulu'nun şovuyla renklenen gecenin diğer yıldızları ise; Hepsi grubu, Sıla, Hadise ve Burak Kut oldu. Kenan Doğulu'dan sonra sahneye çıkan Hepsi grubunun kızları, sahne şovları ile yeni yılı atv izleyerek karşılayanları coşturdu.

MUHTEŞEM DÜETLER
Hadise ile Kenan Doğulu düetinin ardından sahneye çıkan Sıla ise 'Dan Sonra' adlı şarkısında kıvrak bir gösteri de sundu. Eski vokalisti Sıla ile birlikte bir şarkı söyleyen Kenan Doğulu, gecenin finalini ise Burak Kut'la yaptı. Frank Sinatra'nın unutulmaz eseri 'My Way'i birlikte seslendiren iki ünlü popçu, başarılı performanslarıyla uzun süre alkışlandı. Hem partideki konukları hem de ekran başındaki izleyicilerini coşturan Kenan Doğulu ile Burak Kut, birbirlerinin şarkılarında da düet yapmayı ihmal etmedi.