kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
S.A. Güçlü öldü

Haber Turu

Eşinin cebinde ismini gördüğü kişiyi öldürdü
Bornova ilçesinde, M.A., bankacı eşinin cep telefonunda numarasını gördüğü otobüs şoförü Seydi Ahmet Güçlü'yü, okul bahçesinde öldürdü. Olay, dün saat 14.30'da EVKA-3 semtinde bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre Güçlü'nün banka müşterisi olduğunu söyleyen eşine inanmayan M.A., eşinden Güçlü'yü, kızlarının okuduğu okula çağırmasını istedi. M.A, Güçlü'yü öldürürken kendisine engel olmak isteyen kardeşleri Yaşar ve Yusuf A.'yı da yaraladı. M.A. teslim oldu.

Nişanlanacak çift tören yolunda can verdi
Bor ilçesi yakınlarında, nişan törenine giden otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Nişan törenleri yapılacak Bahtiyar Ertan ve Yasemin Daysal ile yakınlarını Bor'a götüren, Selim Dönmez yönetimindeki otomobil, Pınarbaşı mevkisinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle dün akşam saatlerinde şarampole devrildi. Kazada nişanlanacak çift Bahtiyar Ertan (22) ile Yasemin Daysal ve Ertan'ın kız kardeşi Funda Ertan öldü.

Ehliyetsiz, alkollü ve bir gözü kör çıktı
İzmir Pınarbaşı Mevlana mahallesinde devriye gezen polis ekipleri önceki gece 03.00'te şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Sürücü H.P.'nin (43) alkollü olduğu fark edilince trafik ekibi çağırıldı. Sürücünün sol gözünün kör olduğunu gören polis hayrete düştü. Ehliyetsiz olduğu da belirlenen oto elektrikçisi H.P. karakola götürüldü. Otomobilin içinde çok sayıda bira şişesi bulundu. 1.43 promil alkollü çıkan H.P. işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları