kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni yıl ürünleri

19.12.2007
İLİŞKİLİ HABERLER
Yeni yıl ürünleri
Pedikür yapalım
Avon, ayaklarımızın bakımlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmaları için Footworks Pedikür Seti'ni satışa sundu. Setin içinde koruyucu, çift taraflı ponza taşı ve fırçası, 2 adet ayak parmağı ayırıcı ve 2 adet tırnak itme stiği bulunuyor. Footworks Pedikür Seti için 0800 2114480 no'lu Avon Ücretsiz Danışma Hattı'nı arayabilirsiniz.

Binlerce seçenek!
Yeni yıl için sevdiklerine güzellik ve bakım ürünleri almak isteyenler isteyenler için Sephora mağazalarında binlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz: Makyaj paletleri, meyve kokulu duş jelleri, suda eriyen şeker ve makaron görünümlü banyo ürünleri, pırıltılı farlar, allıklar...

Doğal makyaj

L'OrParis'in yeni ürünü Glam Shine likit ruj, altı saat boyunca yenilemeye ihtiyaç duymadan ışıltılısını ve parlaklığını koruyor. Sekiz çeşit yoğun parıltılı renk seçeneği ve dudaklara hacim katan özel fırçası ile de Glam Shine likit ruj oldukça iddialı. Allıkta ise dokuz farklı renk çeşidi ile C vitaminli L'OrParis Blush Delicieux kullanılabilir. Makyajın daha doğal bir görüntüye kavuşabilmesi için firma pembe tonları öneriyor.
Haberin fotoğrafları