kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınların söylediği yalanlar nelerdir?

'Bir erkek olarak yılandan korkmam, yalandan korktuğum kadar' diyorsanız şunu söyleyelim: Kadınlar partnerine beyaz yalanlar söyler. Eğer yalanları merak ediyorsanız bu yazıyı okuyun!.
Bir kıza aşık oldum. O günden sonra da gözlerim ondan başkasını görmez, kulaklarım adeta duymaz oldu. Şimdilerde bu güzel duyguları yaşarken, bir taraftan da korkuyorum. Ya bir gün gelip bana yalan söylerse ne yaparım? Çünkü eski kız arkadaşımla onun yalanları yüzünden ayrılmıştım. (Dinçer N.)

Anladığım kadarıyla 'Bir erkek olarak yılandan korkmam, yalandan koktuğum kadar' diye düşünenlerdensiniz. Ama şunu da unutmayın ki; kadınların büyük bir çoğunluğu partnerlerine beyaz yalanlar söyler. Bu yalanlar neler mi? Tek tek bakalım...

* Senden önce kimseyi bu kadar çok sevmedim!
Vallahi de, billahi de, tallahi de yalan. Neden mi? Çünkü kadınlar sevmediği bir adamı asla hayatına sokmazlar.

* Paran umrumda değil!
Kadınların bu düşüncesi de külliyen yalan. Bir kadın için parasız erkek, hükümsüz erkek demektir. Hükmü olmayan erkeği hangi kadın ne yapsın!

* Ailen gerçekten çok şeker insanlarmış!
Evlenene kadar! Kadınlar evlenmek istedikleri erkeklere genelde bu yalanı söyler. Bir kadının aileniz hakkında ne düşündüğünü ancak evlendiğinizde öğrenebilirsiniz. O zaman da iş işten çoktan geçmiş olur.

* Seni sen olduğun için seviyorum!
Bu da yalan. Bir kadın, bir erkeği ancak kendisi için sevebilir. Şayet öyle olmasaydı, birlikte oldukları erkekleri neden değiştirmeye kalkıyorlar?

* Arkadaşlarını seviyorum!
Kadının dili böyle söyler, kalbi ise şöyle düşünür: "Bu salak adamları çok mu aradın?"

* Evlendiğimizde annen gelip bizde kalabilir!
Ana-oğul ayaklarınızı denk alın. Annene söyle kesinlikle kapımızı açmasın. Yoksa dünyayı başınıza yıkarım. Hayatı size zehir ederim. Artık anneciğin yok, ben varım.