kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Esin Maraşlıoğlu dilekçesinde, yaşadığı tedirginlik yüzünden günlük hayatını yaşayamaz hale geldiğini kaydetti.

Ünlü modacıyı bir gölge gibi takip eden cep tacizcisi

Ünlü modacı Esin Maraşlıoğlu, kendisini gölge gibi takip edip, mesajla da taciz eden hayranını, savcılığa şikâyet etti..
Ünlü modacı Esin Maraşlıoğlu, yaklaşık bir aydır cep telefonuna sürekli mesaj geçen ve 'Mümin E.' adını kullanan gizli hayranı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Esin Maraşlıoğlu'nun avukatı Osman Hacıbekiroğlu tarafından savcılığa sunulan dilekçede, açık kimliği bilinmeyen kişinin, Maraşlıoğlu'nu cep ve işyeri telefonlarından sürekli aramak ve mesaj göndermek suretiyle rahatsız ettiği belirtildi.

NEREYE GİDECEĞİNİ BİLE BİLİYOR
Maraşlıoğlu'nun bu tedirginliğini avukatına bildirmesi üzerine mesaj gönderen numaranın arandığını ve mesajların devamı halinde yasal yollara başvurulacağının belirtildiği anlatılan dilekçede, şüphelinin "Bugün avukatınız aradı. Size kızdım. Ben hiçbir zaman size, çalışanlarınıza karşı hata yapmadım. Bizim savcıdan veya başkasından korkumuz yok. Kanyon'dan girerken poşeti oteldeki oda arkadaşları yapmış. Şu an Keşan'dayım Gene 34'e geleceğim" şeklinde mesaj attığı anlatıldı. Şüphelinin bu sözlerle Maraşlıoğlu'nun işyerini bildiğinin anlaşıldığı belirtilen dilekçede şüphelinin Maraşlıoğlu'nu takip ettiği ve gideceği yerleri bile bildiğine dikkat çekildi. Soruşturma başlatılan şüphelinin kimliğinin belirlenirse, 'kişilerin huzurunu bozmak' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılabilecek.