kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ünlü isimlerin ortak alışkanlığı: Hipnoz!

Çikolata bağımlılığı, sigara tiryakiliği ya da böcek fobisi... Yıllar boyu bu ve benzeri bağımlılık ve korkularından dert yanan dünyaca ünlü isimler, hipnoz yöntemiyle kendilerine geldi. İşte bu terapiyle alışkanlık ve saplantılarına veda eden ünlüler..
Matt Damon: Sigarayı bıraktı
Ömrünün 16 yılını sigara içerek geçiren Matt Damon tiryakiliğinden hipnoz ile kurtuldu. Artık sigaranın kokusuna bile tahammül edemeyen ünlü aktör, yakın arkadaşı Brad Pitt'i de bu tedavi kanalıyla sigarayı bırakmaya teşvik ediyor. Damon, "Sadece hipnoz da yetmez. Sigarayı bırakmak için bunu istemek gerek" diyor.

Eva Mendes: Böceklerden kaçıyordu
Melez oyuncu Eva Mendes, çocukluğundan beri başta örümcekler olmak üzere tüm böceklerden korkuyordu. Ayrıca karanlık fobisi de vardı. Tüm bu korkularından hipnoz sayesinde kurtulan güzel aktris, "Artık zifiri karanlıkta bile bir böcekle karşılaştığımda korkmuyorum" diye konuşuyor.

Orlando Bloom: Çikolataya veda etti
Orlando Bloom bir dönem tam bir çikolata bağımlısıydı. Ergenlik döneminde bu tutkusu nedeniyle çok kilo alan ve annesiyle birlikte birçok diyetisyenin kapısını aşındıran Bloom, hipnozla tanıştıktan sonra bu bağımlılığını yendi.

Halle Berry: Evlilik korkusu için denedi
Oscarlı oyuncu Halle Berry'nin en büyük derdi ikili ilişkilerinde dikiş tutturamamasıydı! David Justice ve Eric Benet ile yaptığı başarısız evliliklerden sonra nerede hata yaptığını keşfetmek için hipnoz tedavisi görmeye başladı. Kendisiyle yüzleşen Berry, Gabriel Aubry ile büyük bir aşka yelken açtı. Hatta Aubry'den çocuk bile yapan Berry, henüz evlenmeye yanaşmadı ama tedavisi bitince evleneceği söyleniyor.

Aaron Eckhart: Alkol zaafı sona erdi
Aaron Eckhart alkol ve sigara bağımlısıydı. Hipnozdan sonra tüm bunlardan kurtuldu. Ünlü aktör artık iradesinin iplerinin elinde olduğunu söylüyor: Canım çok çektiğinde bir kadeh içki içmek beni korkutmuyor. Çünkü kendimi durdurabiliyorum, ikisine de zaafım yok!
Haberin fotoğrafları