kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyeteyi dört gün tatil kesmedi

Hiçbir tatil fırsatını kaçırmayan İstanbul'un elitlerinin pek çoğu, Kurban Bayramı'nı da hatırı sayılır bir tatile dönüştürmeyi bildiler. 9 günlük bayram tatillerine alışık olanlardan bazıları, dört günlük tatilin kendilerini kesmeyeceğine inanıp İstanbul'da kalmayı tercih etse de, tatil süresini uzatıp, dünyanın dört bir yanına göçenler de az değil. Bayram tatili başlamadan önceki pazartesi, salı ve çarşambayı da içine katıp, tatillerini 9 güne çıkaran sosyetik isimler, her zaman olduğu gibi bu bayram da tercihlerini yurtdışından yana kullandılar. Pılıyı pırtıyı toplayan sosyetik isimler cuma günü itibariyle yurtdışına göçmeye başladı. İşte sosyetik isimlerin tatil tercihleri...

MALDİV ADALARI
Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'la objektiflere yakalanan Elif Dürüst, kızı Yasemin ile cuma günü Maldiv Adaları'na uçtu. Kızı ile deniz ve güneşin keyfini çıkarmak isteyen Dürüst'e, kız kardeşi Şirin Yalçın ile eniştesi Neşet ve çocukları Ayşe ile Ali Han da eşlik ediyor.

NEW YORK
Uruguay Fahri Konsolosu olmasını sevgilisi Gary Lachman ile verdiği bir davetle duyuran Dalia Garih, bayram tatilini New York'ta geçirecek. Garih, New York'ta eğitimine devam eden oğluyla hasret giderirken, tatile birlikte çıktığı Amerikalı sevgilisi Lachman da artık dostlarıyla hasret giderir!!!

BREZİLYA-KARAYİP ADALARI

Selim Hamamcıoğlu, barış çubuklarını tüttürmeyi başardığı nişanlısı Marcella Batista ile Brezilya'ya gidecek. Bayramda müstakbel kayınpederi ve kayınvalidesinin elini öpecek olan Hamamcıoğlu, ardından nişanlısıyla Karayip Adaları'na geçip, yeni yılı burada karşılayacakmış. Buna bir nevi ön balayı da denebilir tabii!!!

AYVALIK
Boyner Holding'in patronu Cem Boyner ile eşi Ümit Hanım'ın bayram adresi bu yıl da değişmemiş. Çift, "Huzur bulduğumuz yer" diye nitelendirdikleri Ayvalık'taki evlerinde bayramı geçirecekmiş.

İSTANBUL
Sosyetenin gözde genç kızlarından Derin Mermerci, Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirmeyi planlayanlardan. Mermerci, keyfi olursa günübirlik şehir dışı gezilerine çıkabileceğini söyledi. Son birkaç ayı sürekli seyahat ederek geçiren annesi Ender Mermerci de bayramı İstanbul'da geçirmeye karar vermiş. Anlayacağınız aile saadeti yapacaklarmış...

GÜNEY AFRİKA
Müzmin ilişkilerini nikah masasına taşımaya hazırlandıkları konuşulan gazeteci-yazar Kürşat Başar ile Aslı Üstünkaya, bayramın ilk günlerini İstanbul'da geçirecek. Aile büyüklerini ziyaret ettikten sonra Güney Afrika'ya tatile gidecek olan çift, yeni yılı da bu ülkede karşılayacakmış.

AMSTERDAM
Önceki yaz nişanlanan Emre Ergani ile Şebnem Işık, bayram tatilini Amsterdam'da geçirecek. Çift, kendilerini rahat ve huzurlu hissettikleri için Amsterdam'da karar kıldıklarını söyledi.

İSTANBUL
The Ritz Carlton'un rezidans bölümündeki penthouse dairelerden birine taşınan Özlem Önal da bayram tatilini İstanbul'da geçirmeyi planlayanlardan. Sevgilisi Kaan Boyner'le barışan Önal, boşalacak olan İstanbul'un keyfini çıkaracakmış.

ŞİLİ
Sosyetenin sevilen çiftlerinden Adnan-Begüm Şen çiftinin tatil rotası çok farklı. Pek çok arkadaşı Kuzey Amerika'yı tercih ederken, onlar rotayı Güney Amerika'ya; Şili'ye mçevirmişler.

FİNLANDİYA-NEPAL
Kurban Bayramı'nı oğluyla baş başa geçirecek olan STFA'nın veliahtlarından Sezai Taşkent, tatili uzatıp iki ayrı program yapmış. Bayramın ilk günlerini Finlandiya'da geçirecek olan baba-oğul, ardından Nepal'e geçecekmiş. Taşkent'lerin tatili, yeni yılın ilk günlerinde bitecek.

İSTANBUL
Özel günlerde akraba ve dost ziyaretlerine çok önem veren Mehmet-Zeynep Garan çifti, Kurban Bayramı'nda İstanbul'da olacak. Bayramın ilk günü aile büyüklerine el öpmeye gideceklerini söyleyen çift, örf ve adetlere uygun bir bayram geçirmeye özen gösterdiklerini söylüyor.