kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu yılbaşı mağazalar rengarenk

Battaniye ile nevresim takım
Days in Colours, yeni yıl öncesi sevdikleri için hediye arayışında olanlara özel seçenekler sunuyor. Battaniye kombineli nevresim takımlarıyla 2007 yılının son günlerinde dikkatleri üzerine çeken marka 2008'i de bu özel ürünüyle karşılıyor.

Süslemeler IKEA'dan
Mobilya ve ev aksesuvarlarını düşük fiyata sunan IKEA mağazaları, yeni yıl süslemelerinde de iddialı. Geçmişten gelen dantel gibi geleneksel süslemeler, bugüne ilham kaynağı oldu. IKEA Ümraniye, IKEA Bornova, IKEA Bayrampaşa mağazalarında yer alan 2008 yeni yıl ürün yelpazesinde, geleneksel çizgilerin teknoloji ile uyumu yansıtılıyor. Yeni yıl iç ve dış mekan süslemeleri için kullanılan aksesuvarlarda; el işi teknoloji ile, kırmızı ve beyaz renkleri mor ve dore renkleri ile, tahta ve hasır metal ile, LED ışık sistemi mum ışığı ile buluşturuluyor.

Kaktüs ve ısırgan otundan dokunan halı
Himalayalar'ın geleneksel el sanatları ile modern ve minimalist tasarımı birbirine bağlayan Jan Kath'ın koleksiyonları, Maçka mÇ 'de (metrekare) satışa sunuluyor. Kendi tasarımcılarının yanı sıra dünyaca ünlü isimlerle de çalışan mÇ (metrekare) koleksiyonlarında kullandığı malzemelerle de farklı dokular yaratıyor. Ürünlerde ipek, ısırgan otu lifi, Yeni Zelanda yünü, kenevir, kaktüs gibi değişik malzemeler öne çıkıyor.

İngiltere'den geldi
İngiltere'nin ünlü elektrikli ev aletleri markası Morphy Richards şimdi Türkiye'de. Marka ev ürünleriyle tekno marketlerde ve büyük mağaza zincirlerinde Türk tüketicisiyle buluşuyor.

Alışverişi eğlenceye dönüştürmek için
'Evinizin kalbi' sloganıyla tanınan Everything, altıncı mağazasını Ankara Panora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada mutfak, banyo, ev tekstili, elektronik, ev aksesuvarları ve kişisel bakım ürünleri ile alakalı pek çok seçenek bulunuyor. Kendiniz için eğlenceli bir bayram ve yeni yıl alışverişi yapabilir ya da sevdiklerinize onların da hoşuna gidecek hediyeler alabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı fikirlerle hazırlanan yeni sezon ürünlerine de göz atmakta fayda var!

Karıştır, kendi zevkine göre evine yakıştır
İşbir Yatak yeni ürün serisi 'Karıştır Evine Yakıştır' ile, renkli nevresim, çarşaf ve yastık kılıfından oluşan ev tekstili ürünlerinin yanı sıra renkli süet ve deri baza, yatak başlıkları da üretti. 'Karıştır Evine Yakıştır' ürün grubu ile artık herkes kendini yansıtan renkleri, kendi tasarımı ve eşleştirmeleriyle birleştirip, yatak odalarını zevkine göre renklendirebilecek.
Haberin fotoğrafları