kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şebnem Dönmez

Yanımda pantolon indirdin!

MAGAZİN
Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in sunduğu 'Hacıyatmaz' programına konuk oldu. Dönmez canlı yayında Ata Demirer'i iç çamaşırlı olarak gördüğünü söyledi, stüdyo karıştı..
Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in Kanal D'de canlı olarak yayınlanan 'Hacıyatmaz' programına konuk oldu. Dönmez, 'Firuze' filminin çekimleri sırasında rol arkadaşı Ata Demirer'i iç çamaşırıyla gördüğünü açıkladı. Dönmez, "Hatırlıyor musun? Çok da samimi değildik ama makyaj odasında karşılaşmıştık, ben oradaydım sen çat diye pantolonunu indirmiştin, donla görmüştüm ben seni" diye konuşunca Ata Demirer şok olmuş bir ifadeyle konuğuna baktı. Bu sırada stüdyo karıştı ve büyük bir alkış koptu.

ŞEBNEM ISRARINI SÜRDÜRDÜ
Ata Demirer suskunluğunu korurken Dönmez sıkıştırmayı sürdürdü. Demirer, "Böyle bir şey yapsam kesinlikle hatırlarım" dedi ama konuğu, "Böyle bir şey olmamış olsa niye çıkıp burada söyleyeyim, manyak mıyım ben" sözleriyle iddiasında ısrarlı davrandı. Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in şaşkınlığı üzerine, "Çok özür dilerim yanlış bir şey anlattım galiba. Ben talk-showlara bu yüzden çıkmıyorum. Ama süper bir anıydı" diye konuyu kapattı.
Haberin fotoğrafları