kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
TELEFONDA ÖĞRENDİ... Ali-Nevbahar Koç çifti, 2005'te evlendi. Ali Koç bebeğin cinsiyetini, telefonda eşinden öğrendi. Çiftin, bir de kız çocuğu var.

Koç'lara ilk erkek torun geliyor

BÜLENT CANKURT
Soyadlarının devamı için erkek torun bekleyen Koç ailesi muradına erdi. Ali-Nevbahar Koç çifti, bir erkek bebek beklediklerini öğrendi..
Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç'un ikinci kez baba olmaya hazırlandığını yazmıştım. Çiftin yakın dostları bile Ali Bey'in eşi Nevbahar Hanım'ın hamile olduğunu benden öğrenmişti. Şimdi de Ali- Nevbahar Koç çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyetini açıklıyorum: Koç ailesine erkek torun geliyor. Çarşamba günü Amerikan Hastanesi'nde ultrasona giren Nevbahar Hanım'a doktoru müjdeyi vermiş ve bir erkek çocuğu olacağını söylemiş. Nevbahar Hanım, mutluluktan havalara uçmuş ve hemen eşini aramış. Ali Koç'un bu habere ne kadar sevindiğini varın siz tahmin edin. Duyduğuma göre hem Ali Bey hem de Nevbahar Hanım, nazar değer korkusuyla şimdilik bebeklerinin cinsiyetini herkesten gizliyor. Hatta henüz birkaç aile büyüğünün haricinde en yakın akrabalarına bile söylememişler. Ali Koç ile Nevbahar Hanım 21 Ekim 2005'te sürpriz bir nikâhla evlenmiş, kısa bir süre sonra Nevbahar Hanım hamile kalmıştı. 15 Mayıs 2006'da "Sadberk Leyla" adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti. Böylece Koç Ailesi'nin Mustafa Koç'un iki kızından sonra üçüncü kız torunu olmuştu.

VELİAHT OLACAK
Erkek torun hasretiyle yanıp tutuşan Koç ailesinin sonunda bu arzusu gerçekleşecek. Umarım Koç'lara ilk erkek torunu verecek olan Nevbahar Hanım da, Türkiye'nin en büyük holdinginin veliahdı olacak "junior Koç" da sağlıkla kurtulur.