kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Jilet yiyen adam

Yeni Haber
Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan İsa Toper (24) askerliğini yaptığı Balıkesir'de girdiği bir iddia üzerine jilet yiyebildiğini fark etti. İsa Toper o günden beri canı her istediğinde jilet yiyor.

Tarsus Bağlar Mahallesi'nde döşemecilik yapan İsa Toper, jilet yemenin kendisi için ekmek yemekten farkı olmadığını belirtti.

İsa Toper, "Askere gitmeden önce böyle bir şey yapabildiğimi bilmiyordum. Arkadaşlardan biriyle bir gün iddiaya girdim. İddiayı kazanabilmek için jilet yedim. Daha önce yapabileceğimi sanmadığım için kendim de şaşırdım. Hiçbir şey olmaması beni de gerçekten şaşırttı. Bugün ne zaman istesem jilet yiyebiliyorum." dedi.

Toper bunun kendisi için ihtiyaç halini almadığını yalnızca gösteri yapmak için jilet yediğini vurguladı.

Döşemeci ustası İsa Toper jiletin yanında cam bardak da yiyebiliyor. Bunun dışında farklı ve ilginç meziyetleri bulunan İsa Usta kulağıyla poşet şişirebildiği gibi, döşemeleri dikmek için kullandığı çuvaldızı yanağının bir tarafından geçirip diğer yanından çıkarabiliyor.

Ahmet Karabulut ve Hayri Coşkun isimli iki elemanı İsa Usta'yı ilk kez jilet yerken gördüklerinde içlerinin geçtiğini söyledi.

Elemanları, İsa Usta'nın meziyetlerini yalnızca gösteri yapmak için kullandığını bunun dışında kimseye böyle şeyler yapabildiğini söylemediğini kaydetti.

Yaptığı şeylerin çok tehlikeli olduğunu belirten İsa Toper, kimsenin yaptığı şeyleri denememesi gerektiğini vurguluyor.

Toper, "Özellikle çocukların bu tür şeyleri denemekten kesinlikle kaçınması gerek. Büyükler de nasıl yapıldığını merak edip denemeye kalkışmasınlar. Bu gibi şeylerin dışında emek sarf edildiğinde yapılabilecek çok daha iyi işler var. Tavsiyem daha faydalı işleri yapmaya gayret etmeleridir." diyerek nasihatte bulundu.

CİHAN