kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Canım Yandı'yı sevgilimin gönlünü almak için yaptım

İLİŞKİLİ HABERLER
'Canım Yandı'yı sevgilimin gönlünü almak için yaptım
* Şarkılarınıza özel hayatınızda yaşadıklarınızın da yansıdığını söylediniz. Birine mesaj gönderiyor musunuz şarkılarınızla? Bir arkadaşlığım vardı o dönemde. 5-6 ayda bir küskünlük yaşıyorduk. 'Canım Yandı' şarkısını o dönem yaptım.

* Barıştınız mı bu kişiyle? Olumlu sinyaller var ama fazla irdelemek istemiyorum. Bir şeyler yapalım derken bozabiliriz işi. Bir şeyleri toparlarken yüzümüze gözümüze bulaştırmayalım. (Gülüyor)

* Tanınmış birisi mi? Evet. (Gülüyor)

* Siz özel hayatınızla ilgili konuşmayı da sevmiyorsunuz... Yaşadığım ilişkilerin hepsi samimiydi. Asla gündem olsun diye aşk yaşamadım. Geçmişte yapımcılarımız bize, "Yanınızda görünürse, sevgiliniz size zarar verir" derdi. Birçok ilişkim bu yüzden bitti. Yanınızdaki bayanla gezmelisiniz, hayatı paylaşmalısınız. Bunları yapamayınca, ilişki bir süre sonra bitiyor. Geçmişteki ilişkilerimde yaşayamadığım şeylerin burukluğu kaldı içimde.

* Yapımcınız yüzünden kaçırdığınız bir aşk mı oldu? Nasip değilmiş. Bugün o tür bir kısıtlamayı, işkence ve haksızlık olarak görüyorum. Artık, elimde olan şeyi kaybetmemek için daha özverili yaşıyorum.