kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu utanç verici bir durum

İstanbul Esenyurt'taki Ali Kul Çok Programlı Lisesi'nde Alevi olduğu için öğrencisini döven öğretmen Z.Y görevinden alındı. İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Z.Y hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

NECO YÜKSEL: Bir de hocanın savunmasını dinlemek lazım. Mantık böyle söylendiği gibi olamayacağını gösteriyor. Suçlama bana inandırıcı gelmedi. İftira da olabilir. Sınıftaki diğer öğrencilerin ve hocanın da dinlenmesi lazım.

EYLEM UÇAK KOBAL: Böyle insanlar eğitmen sıfatı altında nasıl çocuk yetiştirecek? Yetiştirdiği çocuklar ileride nasıl bu ülkenin geleceği olacak? Çok vahim bir durum.

NAMIK TEK: Derhal ihraç edilmeli ki, elaleme ders ve ibret olsun!

HÜSEYİN OPUZ: Her zaman azınlıklar değil, kimi zaman da çoğunluklar bölücülük yapar. Bu da öyle bir örnek...

HADİ GÜL: Bulunduğumuz ülkenin hali burada açık bir şekilde belli oluyor. Bir eğitimcinin küçük bir çocuğa mezhebinden dolayı yaptıkları rahatça anlaşılıyor.

MEHMET GÜR: Bütün insanları Allah yarattıysa, insan ayrımı yapmak o zaman ahlaksızlıktır.

FETHİYE GÜRSEL: Bu utanç verici bir durum... İnsanlığımızdan utanç duyacağımız farklı bir tablo... Alevi bir öğretmen olarak böyle bir rezaletin bir daha tekrarlanmamasını dilerim. Bizim geleceğimiz olan yürekleri tertemiz yavrucaklara okumuş cahiller tarafından ayırımcılığın öğretilmesine izin vermeyelim! Duyarlı insanlara ihtiyacımız var, sessiz kalmayalım.