kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fatih Ürek, "Çocuğum gibi görüyorum" dediği 'Hadi Hadi'yi başkasının albümünde okumasını kesinlikle istemiyor.

Fatih Ürek konuşmayacak!

ÖZLEM AVCI MAGAZİN
İbrahim Tatlıses, 'Hadi Hadi' adlı şarkıyı okuduğu taktirde albümünü toplatacağını söyleyen Fatih Ürek için sert konuştu: Fatih Ürek, bana olan saygısından ötürü artık konuşmayacak..
İbrahim Tatlıses, bu yaza damgasını vuran ve Fatih Ürek'e büyük başarı kazandıran 'Hadi Hadi' adlı şarkıyı kasetinde okumak isteyince, Ürek'le arası açılmıştı. Ürek; Tatlıses şarkıyı okursa dava açacağını ve kaseti toplatacağını söylemişti.

Cır cır yapmayacak
Gazeteciler geçtiğimiz gün; Cenk Eren, Seda Sayan ve Muazzez Abacı'yla birlikte jüri üyeliği yaptığı 'Hayalin İçin Söyle' yarışmasının seçmelerine katılan İbrahim Tatlıses'e, Fatih Ürek'le aralarındaki gerginliği sordu. Tatlıses'in yanıtı ise bir hayli sert oldu: "Fatih Ürek, bana olan saygısından ötürü konuşmayacak. Fazla cır cır yapmayacak. Ben okuyacağım dediğimde en az 10 kanala gidip reklam yaptı. Ben şarkıyı okumasaydım, Seda Sayan programına almasaydı Fatih Ürek o şarkıyla nasıl patlayacaktı? Şarkıyı patlatan, dinlenir hale getiren bizleriz..." Sözlerine; "Fatih şarkıyı ilk okuduğunda bir şey yoktu. Sonra ben şarkıyı sevdim, aldım. Eğer böyle bir şey olsa sevmem, körletirim. Fatih'i, gücümün yettiği hiçbir yerde de çıkartmam. İbo Şov'a da almam. Biz Fatih'i seviyoruz" diye devam eden ünlü sanatçı, son noktayı da bir espriyle koydu: "Bana göre onun biraz kilo vermesi lazım..."