kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Açık büfeyi masasına taşıdı turistler aç kaldı!

Senaryosunu kendisinin yazdığı 'Recep İvedik' filminin çekimleri için Antalya'da bulunan Şahan Gökbakar, otelde çekilen açık büfe sahnelerinde turistleri aç bıraktı..
Yaptığı televizyon şovlarında çok beğenilen 'Recep İvedik' karakterini sinemaya taşıyan komedyen Şahan Gökbakar, çekimlerin sürdüğü Antalya'da şimdi de turistleri aç bıraktı! Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin, Fatma Topbaş gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film ekibi önceki gün setin bulunduğu otelde son derece eğlenceli bir sahneyi çekti: Revep İvedik açık büfeden istediği kadar yiyecek alabileceğini öğrenip, büfedeki tüm yemekleri servis tabaklarıyla masasına taşıdı. Aç kalan turistler ise İvedik'in masasının önünde sıraya girmek zorunda kaldı.

22 ŞUBAT'TA VİZYONDA
Çekimler sırasında oteldeki müşterilerin kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olan Şahan Gökbakar hala vücudüna yapıştırılan kıllara alışamadı. Bir ay önce filmin çekimlerine başlayan Gökbakar, yapıştırılan kıllar yüzünden asetonla yıkanmaktan da sıkıldığını söyledi. Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın üstlendiği filmin 22 Şubat 2008'de vizyona girmesi planlanıyor.