kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Doğru kızı bulursam kaçırmam, evlenirim

* Bir arkadaşınız oyundaki bakan gibi eşini aldatmaya kalksa ve sizden ona yardım etmenizi istese, ne yaparsınız?
Ettiğim de etmediğim de olmuştur ama sürekli tekrar eden bir durumsa, buna yataklık yapmam. Çünkü sonuçta benim de bir kız kardeşim var ve biri ona bunu yapsa öldürürüm.

* Çok mu korumacısınız kardeşinize karşı?
30 yaşında bir adamım, ben bile dışarı çıkarken tedirgin oluyorum. Ortam güzel değil. Gece alkollü bir ortama gittiğimde, daha çok yere bakmaya çalışıyorum.

İYİCE TADINI KAÇIRDIK

* Ama kızlar öyle bir haldeki artık, eğilip yerden size seslenenler de oluyordur...
İşte ancak oradan eğilenleri görüyorum. (Gülüyor) Hakikaten dışarısı bir tuhaf. Bir anda çok rahatladık. Her şeyin olduğu gibi bunun da tadını kaçırdık. Önceleri ben de "Ezo çıksın, eğlensin" diyordum ama şimdi benimle çıkarken bile yoruluyorum! Eve döndüğümüzde "Çok şükür bugünü de kazasız atlattık" diyorum.

* Erkek arkadaşlarını tanıştırıyor mu Ezo sizinle?
Hangi erkek arkadaşlarını? Normal arkadaş mı? Benim bildiğim sevgilisi yok şu anda. Olsa bilirdim, Ezo benimle paylaşır.

'ÇÜŞ!' DERLER ADAMA

* "Tam evleneceğim gibi biri karşıma çıksa bile evlenemem" demişsiniz...
Bu eski bir şey olmalı çünkü artık evlenirim. Yani hiç gözünün yaşına bakmam! (Gülüyor) Bazı arkadaşlarım bana kızıyor böyle söylediğim için. Bazıları bu kuruma hiç inanmıyor ama benim hâlâ safça umudum var.

* Büyük aşkla evlenip, sonra eşini aynı ortamdan insanlarla aldatanlar var. Bunlar korkutmuyor mu sizi?
Evet, zaman çok kötü. Sen düz dursan da ne şeytanlar var. Ama kendinde o doygunluğu hissetmiyorsan girmeyeceksin bu işe. Zaten bir sürü kişiyle birlikte olabilecekken neden gidip kendini bir yere bağlayıp, gizli gizli kendini strese sokacaksın ki! O entrikalar lise aşklarında daha anlaşılabilir oluyor ama bir süre sonra "Çüş, yeter" derler adama. Sonu yok bunun.

* Çevrede "Çüş" dedirten çok insan var ama!
Sen o çevreden uzaklaş Ece. Bu insanlarla görüşülmeyecek! Bir daha seni bu insanların yanında görmek istemiyorum. Bak güzellikle söylüyorum. (Kahkahalar) İyi olunca böyle oluyorsun işte. Ben de iyi olmasaydım bugün çok farklı işler yapıyor olurdum.

* Ne gibi mesela?
Her sene film çekiyor olabilirdim. Yıldızı daha parlak, yurtdışına açılmış bir oyuncu bile olabilirdim.