kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Lindsay Lohan

Lindsay Jessica'yı taklit ediyor

Lindsay Lohan'in yeni imajını görenler onu Jessica Simpson'dan ayırt etmekte zorlanıyor ve taklitçilikte artık aşırıya kaçtığı söyleniyor..
Alkol bağımlılığı nedeniyle aylarca rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Lindsay Lohan, özgürlüğüne kavuştuktan sonra kendini tepeden tırnağa yenileme kararı aldı. Saçının şeklinden giyim tarzına, dudaklarından kullandığı aksesuvarlara kadar her şeyini değiştiren ünlü yıldızın yeni imajını görenler, onu Jessica Simpson'dan ayırt etmekte güçlük çekiyor. Güzel yıldızın, Simpson'a benzeyebilmek için onun kuaförüne gidip, onun alışveriş ettiği mağazalara uğramaya başladığı söyleniyor. İşte Lohan'ın ikinci Jessica olma yolunda attığı adımlar...

* Saçlarının rengini iyice açtıran Lindsay Lohan, Simpson gibi dalgalı saçlara sahip olabilmek için de onun saç tasarımcısı Ken Paves ile çalışmaya başladı.

* Lindsay, ince dudaklarını Jessica'nınkiler gibi dolgun hale getirmeyi kafasına koymuş durumda. Arkadaşları, onun yakında silikon taktırabileceğini söylüyor.

* Jessica Simpson'ın tam bir şort tutkunu olduğu biliniyor. Ona benzemeyi kafasına koyan Lindsay de bugünlerde sık sık şort giyiyor. Şortlarını, tıpkı Jessica'nın yaptığı gibi spor çizmelerle kombin ediyor.

* Yakın dostlarına Simpson'ın müthiş bir giyim tarzı olduğunu söyleyen Lohan, tarzını onunkine benzetmeye çalışıyor. Geçmişte daha çocuksu bir tarzı olan Lohan, artık daha kadınsı giyiniyor.
Haberin fotoğrafları