kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ersoy'dan Baba'ya 'Sen eşini aldattın'

Mustafa DERYAHAN
Popstar yarışmasına Bülent Ersoy'un sözleri damga vurdu. Ersoy "Ben biliyorum, sen eşini aldattın" deyince, Gencebay ter döktü..
Bir TV kanalında önceki akşam yayınlanan Popstar yarışmasında, jüri üyeleri Bülent Ersoy'la Orhan Gencebay'ın çekişmesi geceye damga vurdu.

'YALAN SÖYLÜYORSUN'
Bülent Ersoy, son zamanlarda olduğu gibi yine Orhan Gencebay'a canlı yayında yüklendi. Ersoy, Orhan Gencebay'ın eskiden çapkınlık yaptığını ve eşini aldattığını söyledi. Ersoy'un "Yalan söylüyorsun, biliyorum, yaptın, aldattın" demesi üzerine zor anlar yaşayan Gencebay, "Sevdiklerim dediğimi yapsın, ama yaptığımı yapmasın, hayatımda tek insan vardı ve bu yüzden hayatın nimetlerinden faydalanamadım" karşılığını verdi. Bu sözler üzerine ortam bir anda gerilince, Gencebay "Yanlış anladınız" dedi. Canlı yayında kaydedilen sözler geriye alınıp tekrar izletildikten sonra Ersoy, "Orhan Bey yarın sizi hastanede ziyarete geleceğim, Sevim Hanım'dan çekeceğiniz var" dedi. Ersoy ile eşi Armağan Uzun'a program çıkışında koruma ordusunun eşlik etmesi dikkat çekti.