kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkek seksten sonra niye sırtını döner?

a- Öküzlüklerinden!
b- Seks sonrası duygusuz herifin teki olup çıktıklarından.
c- Su koyuverdiklerinden!
d- Boy abdesti almak için banyoya gittiklerinden.
e- Hepsi.
Sizi bilmem ama benim cevabım 'e' şıkkı. Peki, erkeklerin seksten sonra yaptığı bu tuhaf davranış doğru mu? Bence kesinlikle değil! Seksten sonra bu tür tuhaf davranışları sergileyen erkekler hakkında, kadınların ortak görüşü şu: "Ay ne duygusuz adam! Döndü kıçını nasıl da horul horul uyuyor!" Şayet bu dünyada biraz da olsa adaletin olduğuna inanıyorsak, kadınlara yapılan bu davranış onlara reva değil. Neden mi?

ARMUT TOPLAMIYORLAR!
Kadınlar için önemli olan 'seks öncesi' gösterilen ilgi değil, 'iş bittikten!' sonra gösterilen ilgidir. Çünkü kadın, kendini ancak o zaman daha değerli ve önemli hissediyor. Unutmayın ki kadın; en çırılçıplak ve savunmaz anında, erkeğin, beline sarılıp sırtını öpmesini ve iki güzel laf söylemesini bekler. Yine gerçek şu ki, kadınlar seksten sonra 'orgazm sigarası' içmek yerine, 'orgazm kritiği!' yapmak ister. Bu yüzden de şu soruları sık sık sorarlar: "Seksimiz güzel miydi? Sen kaç kez orgazm oldun? En çok neremi beğeniyorsun? Güzel sevişiyor muyum?" gibi. Erkekler de genelde seksten sonra kaçıp saklanacak delik arar. Bunun nedeni de, bilim adamlarının yaptığı şu açıklama gibi değildir: "Erkekler seks anında kadınlardan daha çok fiziksel enerji harcar. Orgazmı daha yoğun ve şiddetli yaşar. Dinlenmek için de zamana ihtiyaçları vardır." Vallahi de, billahi de külliyen yalan. Çünkü; sekste bir tek orgazm yaşayan erkekler mi? Erkekler seks anında şiddetli orgazm yaşarken, kadınlar o anda şiddetsizlikten yatakta armut mu topluyor? Peki öyleyse gerçek ne? Gerçek şu bence: "Bir erkeğin seksten sonra kadınla asla işi olmaz!" Bu gerçeği nereden mi biliyorum?

BOY ABDESTİ ALIYORDU
Yıllar önce 'Bana Sırtını Dönme' adlı kitabımı yazarken, kadın kahramanıma sormuştum: "Kocanı neden aldattın?" Kadının cevabı bir hayli ilginçti: "Kocam her sevişmemizden sonra banyoya gidip 'boy abdesti' alıyordu. O anda kendimi yapayalnız hissediyordum!" O günden sonra da bilim adamlarının saçma sapan düşüncelerine itibar etmedim. Çünkü bilim adamları, şu sorumun cevabını hala verebilmiş değiller: "Seksten sonra yorgun düşen erkek nasıl oluyor da banyoya kadar gidip, boy abdestini alabilecek enerjiyi kendisinde bulabiliyor?" Ama bence esas sorun bilim adamları değil; seksten sonra kadına 'sırtını dönen erkeklerde!' Ey yüce erkek milleti! Şu gerçeği unutmayın ki, her kadın seksten sonra sizden ilgi bekliyor. Bu ilginin süresi de 'orgazm sigaranızı' içme süresi kadardır.