kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘Babam ve Oğlum’ filminin yıldızı Ege Tanman, ‘Çocuk’ta başrol oynuyor.

İlk fantastik filmimiz 'Çocuk' Tuba ile Hayko'yu uçuruyor!

Başrollerini Ege Tanman, Tuba Ünsal ve Hayko Cepkin'in paylaştığı Türkiye'nin ilk fantastik çocuk filmi 'Çocuk', 18 Ocak'ta vizyonda..
Yapımcılığını Plato Film-Sinan Çetin'in üstlendiği, yönetmenliğini ise Onur Ünlü'nün yaptığı 'Çocuk' adlı film 18 Ocak'ta vizyona giriyor. Türkiye'nin ilk fantastik çocuk filmi niteliğini taşıyan yapımda başrolleri; Tuba Ünsal, 'Babam ve Oğlum' filminin çocuk yıldızı Ege Tanman ve rock şarkıcısı Hayko Cepkin paylaşıyor.

ÖZEL EFEKTLER KULLANILDI
1.5 milyon doları aşan bir bütçeyle çekilen filmin Walt Disney tarzındaki senaryosu ve uluslararası standarttaki görsel efekt ve animasyonlarıyla beğeni toplaması bekleniyor. Çekimleri İstanbul'un 30 farklı ilçesinde gerçekleştirilen filmin yüzde 40'ında 3-D animasyonlar kullanıldığını belirten Plato Film yetkilileri şunları söyledi:

SOUNDTRACK'İ DE YOLDA

"Bu film televizyonda yayınlanan fantastik çocuk dizilerinin aksine büyü ya da sihir gibi seyircileri kötü etkileyen unsurları içermiyor. 'Çocuk', büyük-küçük tüm seyircileri gerçekliğiyle vuracak." Çocukların hayal kurma yetileri ellerinden alındığında dünyanın çekilmez bir hal alacağını anlatan filmin 10 Aralık'ta satışa sunulacak soundtrack albümündeki parçalar ise Hayko Cepkin ve Yaşar imzalı. Hayko Cepkin ve Tuba Ünsal'ın da bir parçada düeti var.
Haberin fotoğrafları