kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ünlü model Heidi Klum ve eşi Seal, People dergisi için yatağa girdi! Ünlü çift, mutlu evliliklerinin sırlarını derginin okuyucularıyla paylaştı.

Ünlü olsa da evde sadece benim karım

Düzgün evlilikleriyle şöhret dünyasının örnek çiftlerinden olan Heidi Klum ve şarkıcı Seal, mutluluklarının formülünü People dergisine anlattı. Evliliklerini beş temel madde üzerine oturtan çift, "Mutlu olmak çok kolay, yeter ki bunu yürekten isteyin" diye konuşuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ünlü olsa da evde sadece benim karım
Biri üç çocuk doğurmasına rağmen güzelliğinden zerre kadar bir şey kaybetmeyen ünlü model Heidi Klum... Diğeri şarkılarıyla herkesin yüreğine hitap eden Seal... İki yıldır mutlu evlilikleriyle parmak ısırtan ünlü çift, "Bizim balayımız hala sürüyor" şeklinde konuşuyor. Gözde çift, ilişkilerinin büyüsünün nasıl sürdüğünü People dergisine anlattı.

1. ORTAK YOLU BULUN
"Seal ve ben çok farklı yerlerden geliyoruz. Ben Almanya'da ailemin yanında büyüdüm, eşimse anne ve babasının ayrılmasından sonra İngiliz bir aile tarafından evlat edinilmiş" diyerek ekliyor Heidi Klum: "Ama bu farklılıklar sorun olmuyor, çocuklarımız için hep ortak noktada buluşuyoruz."

2. ANI YAŞAYIN Seal ise "Hayat çok kısa, önemli olan o an yaşadığınız mutluluk" diyor ve Heidi Klum'u ilk gördüğü anda aşık olduğunu, o an evlenmeye karar verdiğini belirtiyor. Güzel model ise, her zaman duygularının peşinden gittiğini belirtiyor.

3. SORUMLULUK ALMAYI BİLİN
Tanıştıktan kısa süre sonra bir akşam arkadaşlarıyla birlikte yemeğe çıkan ünlü çift, ilk kez o gece el ele tutuştuklarını söylüyor. Klum, "Seal, masanın altından elimi tutmuştu. Kimse el ele olduğumuzu bilmiyordu" şeklinde konuşuyor. İlişkileri başladıktan kısa süre sonra Seal, güzel modele evlenmeyi teklif ediyor ve Klum'un önceki sevgilisinden olan kızı Leni'ye babalık bile yapıyor.

4. DOĞAL OLUN
Seal, "Eşim dünyanın en güzel modellerinden ama evde sadece benim karım ve çocuklarımın annesidir" diyor. Klum ise yetenekli bir şarkıcı olan kocası için şunları söylüyor: "Seal ünlü bir yıldız olabilir ama hiçbir zaman burnu büyük bir adam olmadı. Ama tabii ki gitarla bana serenat yapmasına da bayılıyorum."

5. ÖNCELİĞİ BİRBİRİNİZE VERİN
Ünlü çift her zaman önceliği birbirlerine verdiklerini dile getiriyor. Seal, "Benim için Heidi çocuklarımdan bile önce geliyor" diyor. Güzel model, "Çocuklarımız büyüyecek ve kendi ailelerini kuracaklar ve o zaman yanımda sadece Seal olacak" diyor.
Haberin fotoğrafları