kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ünlü şarkıcı Beyonce, kemeri ilk takan isimlerden. Güzel yıldız, BET Ödülleri'ne bu kemerle katıldı. Kemeri ilk kez ünlü Alman model Gisele Bundchen, Milano'daki defilede görücüye çıkartmıştı. Naomi Campbell da bir model olmasına rağmen, kemeri kullanan ünlü güzeller arasında yer alıyor.

İnce belli olmak uğruna eziyet kemeri takıyorlar

Ünlü yıldızlar ince görünmek için her türlü eziyete katlanıyor! Şu sıralar Dolce&Gabbana imzalı bu kemer yıldızların favorisi. Ancak beli 58 cm'e indiren bu kemer çok da acı veriyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
İnce belli olmak uğruna eziyet kemeri takıyorlar
İncecik topuklu stiletto'lar ve neredeyse ikinci bir deri gibi vücudu saran skinny jean'ler ile şık ve güzel görünmek için türlü acılara katlanan kadınlar, şimdi de bellerini ince göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Ünlü yıldızlar; Dolce&Gabbana imzalı bu 3 bin dolarlık çelik kemerle bellerini daha da ince göstermeyi başarıyor ancak kemer takanların canını da bir hayli yakıyor. In Touch dergisinin 'günümüzün işkence aleti' yorumunu yaptığı kemer, takan kişinin belini 58 cm'e indiriyor.

Bir kaç saat zararsız
Bu ölçü de 7 yaşındaki bir çocuğun beline denk geliyor. 19 yüzyılda kadınların giydiği korseleri andıran çelik korse için uzmanlar şunu belirtiyor: "Bir parti için birkaç saat kullanabilirsiniz ama uzun süreli kullanımlar karaciğere zarar verirken, sindirim sistemini ve kalbe kan akışı yavaşlatıyor." Ancak görülen o ki; Hollywood'un ünlü yıldızları, uzmanların uyarılarını pek de dikkate almıyor!
Haberin fotoğrafları