kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Diyet yaptığını itiraf eden Can, beslenme listesini vermedi.

Adnan Şenses'ten düet için sahnede söz aldı

Özlem AVCI/MAGAZİN
Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir konser veren Sibel Can, yeni albümü için usta yorumcu Adnan Şenses'ten düet sözü aldı. Şenses, "Seninle düet yapmak benim için mutluluktur Sibelciğim" dedi..
'Akşam Sefası' isimli albümü ile büyük beğeni toplayan Sibel Can, geçtiğimiz cuma gecesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Can'ı izlemeye gelenler arasında; kayınvalidesi Emine Aksüt, kayınpederi Mustafa Aksüt ve kızı Melisa Ural da vardı.

SIK AŞIK OLURDUM
Usta yorumcu Adnan Şenses de konseri eşi Lale Hanım'la birlikte izledi. Konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği eserlerini, daha sonra da kendi şarkılarını seslendiren Sibel Can, sahneye Adnan Şenses'i davet ederek, "Adnan Abi, Tarkan'dan sonra seninle de düet yapmak isterim" dedi. Şenses'in yanıtı ise "Sibel'ciğim seninle şarkı okumak benim için mutluluktur" oldu. Şenses, 'Dönülmez Akşamın Ufkundayım' adlı şarkıyı söyledikten sonra Sibel Can'a dönerek, "Benim 70'lerde gençken yaptığım bir şarkı vardı. O şarkıda seninle seve seve düet yaparım. Ben o zamanlar sık sık aşık olurdum. Hatta altıncı eşim de önde oturuyor. Gerçi ben Gönül Yazar'ı geçemem; ben onun yanında bakire kalırım" dedi.
Haberin fotoğrafları