kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ANKARA’DAN GELDİ Vefa Karabulut’un Aycan Ö.. ile Ankara’da tanıştığı, genç kızla konuşmak için olay günü Ankara’dan Tekirdağ’a geldiği öğrenildi. Ancak Aycan Ö. Karabulut’un konuşma teklifini reddetti.

Karşılıksız aşk cinneti

Taha ASLANLI SABAH
20 yaşındaki genç, aşkına karşılık vermeyen lise öğrencisi Aycan Ö.'yü tabancayla vurduktan sonra intihar etti. 18 yaşındaki Aycan Ö. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi..
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 20 yaşındaki Vefa Karabulut, aşkına karşılık bulamadığı lise son sınıf öğrencisi Aycan Ö. (18) ile önceki gün yolda karşılaştı. Aycan Ö. kendisiyle konuşmak isteyen gence olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine Karabulut, minibüse binmek üzere olan genç kızın kafasına bir el ateş etti. Daha sonra tabancayı kafasına dayayan Karabulut tetiği çekti. Hastaneye kaldırılan genç kızın beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi. Vefa Karabulut da kurtarılamadı.

İNŞAAT İŞÇİSİYDİ
Vefa Karabulut'la Aycan Ö.'nün Ankara'da tanıştığı, Karabulut'un olay günü Ankara'dan liseli kızı ikna etmek için Tekirdağ'a geldiği belirtildi. Vefa Karabulut'un hayatını inşaatlarda çalışarak kazandığı, kısa bir süre sonra da askerlik görevi için silah altına alınacağı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları