kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Erol Çarmıklı

Vergide Koç tahtı bırakmadı Çarmıklı listeye damga vurdu

Ankara'nın vergi rekortmenleri listesine Çarmıklı ailesi 3 kişi ile damgasını vurdu. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ilk sırada yer aldı. Ödülü, ilk kez iş dünyasının bir etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Gül verdi..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu göreve geldikten sonra ilk kez iş dünyasının gerçekleştirdiği bir etkinliğe katılarak, Ankara'nın vergi şampiyonlarına plaket verdi. Cumhurbaşkanı Gül, ATO'nun 2005-2006 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri plaket törenine katıldı. Ankara'da 2006 yılında gelir vergisi rekortmeni olan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç adına Mustafa Koç, Cumhurbaşkanı Gül'ün elinden ödülünü alırken 2.3. ve 4. sırada Nurol Holding yönetiminden Erol Çarmıklı, Oğuz Çarmıklı ve Nurettin Çarmıklı yer aldı. Çarmıklı ailesine ödüllerini Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek verdi. Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın plaketini Nurol Grubu Mali İşler Başkanı Ahmet Paşaoğlu aldı. Gül, kurumlar vergisinde ilk üçe giren Türk Telekom, Ziraat Bankası ve Halk Bankası üst düzey yöneticilerine de plaketlerini verdi.

NUROL RÜZGÂRI
Savunma sanayisi projesi ile Marmaray projesi gibi Türkiye'nin önde gelen projelerine imza atan Nurol Grubu da üç yöneticisiyle ödül törenine damgasını vurdu. Ankara'da gelir vergisi rekortmenleri listesinde ikinci sırada yer alan Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çarmıklı, plaketini Cumhurbaşkanı Gül'ün elinden alırken, Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmaklı'ya ödülünü Başbakan Yardımcısı Cemil Çicek verdi. Bu arada TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 2006'da Ankara'da gelir vergisi sıralamasında 10'uncu sıraya yerleşerek, TOBB Başkanları tarihinde vergi rekortmeni olarak bir ilke imza attı. Hisarcıklıoğlu, plaketini Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in elinden aldı.
Haberin fotoğrafları