kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bülent Ersoy Armağan ile barıştı

Yeni Haber
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bir süredir arasının açık olduğu eşi Armağan Uzun'la İzmir'de barıştı.

Armağan Uzun'un sahne aldığı gece kulübüne gelen Ersoy, burada eşiyle birlikte şarkı okudu.

Armağan Uzun da Ersoy'u öperek barışmalarını kutladı. Bülent Ersoy'un masasına gelerek eşinin elinden tutup aşk şarkıları söyleyen Armağan, 'Diva'nın gönlünü almayı başardı.

İzmir'de sahne alan Armağan Uzun, konuklara unutulmaz anlar yaşattı.
Armağan Uzun, söylediği Türk Sanat Müziği parçalarıyla dinleyicileri coşturdu.

Bülent Ersoy, arasının açık olduğu eşi Armağan'ın sahne aldığı gece kulübüne kayınvalidesi ile birlikte eğlenmeye geldi. Kayınvalidesinin elinden tutarak bara giren Ersoy'un keyifsiz olduğu gözlendi. Programın ilerleyen dakikalarında söylediği parçalarla iyice coşan Armağan, eşinin masasına gelerek elinden tuttu ve aşk şarkıları söyledi. Armağan'ın bu jesti karşısında büyük keyif yaşayan Bülent Ersoy da dargın olduğu eşi ile barıştı. Elele tutuşarak aşk şarkıları söyleyen ikili büyük mutluluk yaşadı.

Bülent Ersoy ile Armağan Uzun'un barışmalarına vesile olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen gece klübünün sahibi Mehmet Karaaslan da her iki sanatçıyı da çok sevdiğini belirterek, Armağan Uzun'un kendi kulüplerinde sahne alacağını söyledi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar kayınvalidesi ve kayınpederi ile eğlenen Bülent Ersoy, programın sona ermesiyle birlikte eşi Armağan Uzun'la birlikte elele tutuşarak mekandan ayrıldı.

CHA