kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu

Esat TAŞTEKİN / SABAH
Kayınpederi ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü
Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bir kişi, kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdü. Önceki gece köye gelen Sebahattin Y. (47), çiftçilikle geçinen kayınpederi Mustafa Çakır (69) ve kayınvalidesi Müzeyyen Çakır'ı (67), yataklarında uyurken pompalı av tüfeği ile vurdu. Teslim olan 3 çocuk babası Sebahattin Y.'nin evi terk eden eşi Aysel Y.'yi de ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

Botla balık tutarken gölde kayboldular
Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Aydın Çil (23), Nevzat Can (25), Mustafa Baştürk (25) ve Mustafa Civan (24), önceki gün piknik yapmak için İznik Gölü'ne gitti. Gençlerden Aydın Çil ve Nevzat Can yanlarında getirdikleri şişme botla göle açıldı. Ama kısa süre sonra bot rüzgâr nedeniyle alabora oldu. İki genç sulara gömülerek kayboldu.

Baba ile iki oğluna kurulan kanlı pusuda iki kişi öldü
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde iki aile arasında cinayete neden olan tartışma, Erkol ailesine ait hayvanların Örü ailesinin tarlasına girip zarar vermesiyle başladı. Önceki gün iki aile kavga etti. Dün sabah Örü ailesi mensubu olduğu öne sürülen kişiler, Mehmet Erkol ve iki oğluna pusu kurdu. Mehmet Nuri ve Alparslan Erkol olay yerinde öldü. Mehmet Erkol ağır yaralandı.