kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Etimek pastası

1 su bardağı şeker ile 2 su bardağı suyu kaynatın. Derin bir kaba dökün. Düz dikdörtgen bir tabaktaki şekerli sıcak suya etimekleri batırarak, dördünü yanyana dizin. Üstüne krem şanti sürün. Tekrar şekerli suya batırılmış 4 etimeği üstüne dizin. Hazırladığınız çikolatalı pudingten sürün. Ceviz serpin. Diğer etimekleri de şekerli suya batırarak üstüne dizin. Kalan puding ile üstünü tamamen kaplayın. 1 gece dolapta bekletip, üstüne bol hindistan cevizi serperek servis yapın. Etimek pastası bir gece muhakkak dolapta bekletilmelidir.

MALZEMELER 8 kişilik
* 12 dilim etimek

* 1 su bardağı toz şeker

* 2 su bardağı su

* 1 paket çikolatalı puding

* 2 su bardağı süt

* 1 kase krem şanti

* 1 çay bardağı hindistan cevizi

* 1 çay bardağı toz fındık ve ceviz