kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Londra'da korkutan yangın GALERİ

Yeni Haber
Londra'da 2012 olimpiyatlarının yapılacağı alanda sabah saatlerinde başlayan yangın, dev duman bulutu nedeniyle İngilizlere ikinci bir terör saldırı korkusu yarattı. Onlarca itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kontrol altına alınamadı. İngiliz polisi ortada terör saldırısı olduğuna dair bir kanıt bulunmadığını açıkladı.

*Londra'dan çarpıcı fotoğraflar için tıklayınız

Londra'da başlayan yangın, İngilizler arasında terör korkusu yarattı. Pek çok basın kuruluşu yayınlarını keserek, yangın bölgesinden canlı yayın yapmaya başladı. Yangının oluşturduğu dumanlar Londra'nın hemen hemen bütün noktalarından görülecek kadar yükseldi.

Londra itfaiyesi yangına onlarca araçla müdahale ederken İngiliz polisi de olay yerini kordon altına aldı ve yangın bölgesi etrafında oluşturduğu halkayı sürekli genişleterek bölgede bulunanları tahliye etti.
Polis yetkilileri olayda şu ana kadar herhangi bir terör bulgusuna rastlanmadığını bildirirken, sağlık görevlileri de ilk etapta herhangi bir yaralı olmadığını duyurdu.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI OLAY YERİNİN YAKININDAYDI

İngiltere'ye ikinci bir 7 Temmuz saldırısı korkusu yaşatan yangın başladığı sırada Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da yangının başladığı noktaya birkaç kilometre uzakta bulunan turizm fuarında Türkiye standını geziyordu.

(ANKA)