kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yargıçlara seks kasetli şantaj

Sunday Times: Pakistan istihbaratı, Müşerref'in seçime Genelkurmay Başkanı olarak girmesine onay veren 11 yargıcı karar oturumu öncesi uygunsuz halde videoya çekti. Şantaj üzerine heyetten lehte karar çıktı..
Geçtiğimiz hafta aşırı dincilerin isyanı ve yargıçların müdahaleleri karşısında OHAL ilan eden Pakistan lideri Pervez Müşeref'in ismi bu sefer bir seks skandalıyla anılıyor!.. İngiliz Sunday Times gazetesi Müşerref yönetiminin yargıçların eşleri, sevgilileri ya da fahişelerle görüntülerini çekip şantaj yaptığını yazdı. Gazete, Müşerref'in seçimlere katılıp katılmayacağına karar verecek 11 yargıcın ünü bu tarz şantaj kasedine aldığını belirtti. Gazete Müşerref'in aleyhine karar vermeleri halinde hayatlarının mahvolacağını bilen yargıçların lehte karar verdiğini ve skandalın ülke medyasına yansımadığını belirtti.

SEÇİM YILBAŞINDA YAPILACAK'
Öte yandan Müşerref OHAL ilanından bu yana düzenlediği ilk resmi basın toplantısında planlandığı gibi 10 gün içersinde ulusal ve yerel meclislerin feshedileceğini açıkladı. Bu şekilde 9 Ocak'ta yapılacak genel seçimlerin yolunun açılacağını belirtti. Eski Başbakan Benazir Butto toplantı ve gösteri yasağına rağmen yandaşlarına söz verdiği İslamabad'a yapılacak yürüyüş için Lahor kentine gitti.