kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Sezen öyle işlere karışacak biri değil'

Bülent İPEK / MAGAZİN
"Beyaz Şov'a çıkmamı Sezen Aksu engelledi" diyen Ünsal'a Beyaz'dan yanıt: "Onu henüz davet etmedik. Zaten Sezen Aksu öyle işlere karışacak biri değil"..
Televizyonların uzun soluklu şovlarından "Beyaz Şov," bugünlerde Niran Ünsal'ın ortaya attığı Sezen Aksu ile ilgili iddialarla anılıyor. Ünsal, Beyaz Şov ekibinden davet aldığını ancak programa çıkmasının ünlü şarkıcı Sezen Aksu tarafından engellediğini öne sürdü. Beyazıt Öztürk ise iddiayı yalanlarken Niran Ünsal'a hem taze bir davet hem de uyarı gönderdi. Aksu'nun böyle işlere karışacak biri olmadığını belirten Beyaz, Niran Ünsal ya da başka birine karşı bir ambargo olmadığını belirterek "Onu davet edip vazgeçmiş değiliz. Zaten Sezen Hanım öyle işlere karışan biri değil ki.... İddiaları hak etmiyor, hiçbir zaman öyle bir şey konuşmadık. Zaten önümüzdeki günlerde Ünsal'ı çağıracağız. Ben kendisini ayrıca çok beğenirim" diye konuştu.

AYRIM YAPMIYORUZ
Şov programında bazen küçük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Beyaz, "Kimseye ayrım yapmıyoruz. Fakat bazı sanatçılar bazen birbiriyle aynı programda olmak istemiyor. En büyük sıkıntımız bu" dedi.
Haberin fotoğrafları