kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Arkadaşımla bana dört yıl tecavüz etti'

Gökay USANMAZ
Kızına tecavüz eden öğretmeni öldüren baba yargılanıyor. Kızı Ö.S. 'Arkadaşımla bana 4 yıl tecavüz etti. Küçüktük, farkına varamadık' dedi..
İstanbul Bahçelievler'de spor hocası Çetin Karaca'yı kızına tecavüz ettiği iddiasıyla öldüren ve 18 yıla kadar hapsi istenen Arif S., hâkim karşısına çıktı. Bahçelievler'de işlettiği spor salonuna gelen küçük yaştaki iki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan spor salonu sahibi Çetin Karaca, savcılık tarafından delil yetersizliğinden serbest bırakılmış, 3 hafta sonra Arif S., Karaca'yı sokak ortasında 10 el ateş ederek öldürmüştü. Duruşmada tutuklu yargılanan babası için ifade veren Ö.S., şok iddialarda bulundu. Ölen Çetin Karaca'nın spor salonunda stepe gittiğini belirten Ö.S., "2002'de 12 yaşındaydım. Çetin Karaca bana sarkıntılık yapıyordu. 3-4 ay sonra arkadaşım Z.M. ile beni salonun alt katındaki bir odaya götürerek tecavüz etti. Haftada 3-4 gün bize sürekli tecavüz ediyordu. Bu olay 3-4 sene kadar sürdü. Yaşımız küçük olduğu için olayı farkına varamadık. Çetin Karaca bana, bizim dışımızda başkalarına da aynı şeyi yaptığını söylüyordu. Yaşım ilerledikçe olayların ciddiyetini anladım ve evden kaçtım. Benden sonra arkadaşım Z.M. intihar etti ve sakat kaldı. Polis tarafından bulunup aileme teslim edilince olayı ablama anlattım" dedi.

'İKTİDARSIZDI'
Sanık Arif S. ise, "Sokakta karşılaştığımızda 'Sen kim oluyorsun da beni şikâyet ediyorsun' diyerek üzerime geldi. Havaya bir el ateş etmeme rağmen bana 'Madem beni şikâyet ettin. Saklamayacağım. Kızını yaptım, Sıra karında' dedi. Amacım öldürmek değil sadece canını yakmaktı. Çetin Karaca'nın eşi Nurcihan Karaca ise "Eşim 7-8 yıldır cinsel iktidarsızlığa sahipti. Sanığın cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları