kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dev borularla şov yapan ikili Bedlam Oz...

İçeriğini gençlerin belirlediği festival

20.10.2007
Trend Show'08, 25-28 Ekim arasında Lütfi Kırdar'da gerçekleşecek. Duman, Nev ve Aylin Aslım'ın konser vereceği festivalde gösteriler, imza saatleri ve atölyeler de var..
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Trend Show, 25 Ekim Perşembe günü başlayacak ve 28 Ekim Pazar akşamı son bulacak. Bu sene Vodafone ana sponsorluğu ve SABAH tanıtım sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Trend Show'08'in içeriğinde; liste başı sanatçılardan toplam 20 konser, ünlü şarkıcı, sporcu, yazar ve çizerlerden 25 imza saati, yurtiçi ve yurtdışındaki ünlü gösteri ekiplerinden daha önce hiçbir yerde izlenmemiş toplam 30 şov ve 100'e yakın genç markanın 2008 ürünleri olacak. Festival kapsamında renkli gösteriler yer alıyor. Örneğin, evde yalnızken asla denememeniz gereken bir gösteri olan, elastik dansçı Delia du Sol'un inanılmaz şovu Türkiye'de ilk defa Trend Show'08'de sahnelenecek. Delia du Sol sadece 50 cm uzunluğundaki bir kutuya girebiliyor. Trend Show'08'in en şaşırtıcı gösterisi olmaya aday olan bir diğer isim ise Bedlam Oz. Dev boruların içinde eğilip bükülen, hemen ardından rengarenk kılıklara bürünen bu ikili, izleyenleri şaşırtacak sürpriz şovlar yapacak. Trend Show gösterileri arasında, sirk sanatçılarından ışıklı poi gösterisine, yakın plan illüzyonistlerden perküsyon şova kadar birçok orijinal gösteri gençlerle buluşacak.

BU KONSERLER KAÇMAZ
Trend Show'08'in ana sahnesinde yer alacak konserler hem lise ve üniversitelerde yapılan anketlerle, hem de www.trendshow.com.tr sitesinde yer alan forumdaki oylarla belirlendi. Trend Show'08 sanatçı listesinde Duman, Nev, Hayko Cepkin, Göksel, Gripin, Aylin Aslım, Sagopa Kajmer, Aslı ve daha birçok ünlü grup ve sanatçı yer alacak. Trend Show'daki yeniliklerden biri de New Comer's Stage. Gelecek yıllarda kitleleri peşinden sürükleyecek, dev isimler haline gelecek olan yepyeni yedi grup/sanatçı, bu yıl Ford New Comer's Stage'de bir araya geliyor. Devamlı takipçi kitlesini artıran bu yedi isim, dört gün boyunca Trend Show'08, Ford New Comer's Stage'de sahne alacak. Gençleri coşturacak isimler ise Malt, Gökçe, Kreş, Üçnoktabir, Grizu, Buz ve İstanbul Attack olacak. Trend Show'daki imza saatlerinde, Nev, Hayko Cepkin, Göksel, Gripin, Aylin Aslım, Üçnoktabir, Malt, Kreş, Buz, Uykusuz Dergisi çizerleri ve daha birçok ünlü isim gençlerle buluşacak. Festivalin günlük bilet fiyatı 15 YTL. Günlük giriş yerine dört günlük sınırsız eğlenceyi uygun fiyata yaşamayı tercih ederseniz, Trend Show öncesinde alacağınız kombine biletler 30 YTL yerine 25 YTL. Kombine biletler Trend Show süresince kapıda 30 YTL olacak. Bilgi için: www.trendshow.com.tr
Haberin fotoğrafları