kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Ne kumarı, biz yemeğe geldik'

Erdoğan YAPIK SABAH
İstanbul'da kumar oynatılan villaya baskın yapan polis, 78 kişiyi gözaltına aldı. İçeridekiler kumara değil yemeğe geldiklerini iddia etti ama villadan rulet masası çıktı..
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Üsküdar Çamlıca'da bulunan bir villaya kumar oynatıldığı gerekçesiyle baskın düzenledi. İşletmeci Murat Sütemmez ve çalışanlar ile kumar oynayan toplam 78 kişi gözaltına alındı. Polisin ani baskınıyla karşılaşan müşteriler, mekâna kumar için değil yemek yemek için geldiklerini söyledi. Polis, villaya, aldığı ihbar üzerine gece 24.00 sıralarında baskın yaptı. Gözaltına alınanlardan 17'sinin kadın olması dikkat çekti. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmek üzere araçlara bindirilen müşterilerin bazıları ise "Eğlenmeye geldik" diye kendilerini savundu. Giriş kapısı ve yol kenarındaki ağaçlarda gizli güvenlik kameraları bulunan villada nakitle kumar oynatılmadığı, oyuna katılımın kredi kartı ile olduğu öğrenildi. Müşterilerin arasında çok sayıda işadamı ve müteahhit olduğu bildirildi.

BU ÜÇÜNCÜ BASKIN
Polis tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen müşteriler, ifadeleri alındıktan sonra 100 YTL para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı. Kumarhaneyi işlettiği öne sürülen Murat Sütemmez hakkında ise yasal işlem başlatıldı. Yetkililer, villaya üçüncü defa aynı gerekçeyle baskın yapıldığını belirtti.
Haberin fotoğrafları