kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerin haince saldırısı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan operasyon dün gece hız kazandı...
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Adil Savaş: İsrail, bir askeri kaçırıldı diye o gece Lübnan'ı bombardımana tuttu, resmen altını üstüne getirdi. Biz 8 askerimiz için kamuoyu oluşturmadığımız gibi, PKK'lıları vurmak için hala ondan bundan icazet bekliyoruz. Bizi bu duruma düşürenler, şanlı tarihimize kara bir leke olarak yazılacaktır. Şehitlerimiz bizi affetsin!

Özlem Keskin: İnsan ne diyeceğini bilmiyor. Okuduğum haberlerden artık ne düşüneceğimi bilemiyorum. Yaralı bir askerimizin anlattıkları insanın aklını karıştırıyor. Türkiye üzerine oynanan oyunlar mı var, diye insanın aklına geliyor. Bir taraftan da bir ihmalkarlık olması düşündürücü.

Sercan Şehit: Kardeşim nedir bu ya! Bunların kökünü kurutamıyorsak yazıklar olsun bize! Bugün savaş çıksın, bu Türk milleti anasıyla, babasıyla, çocuğuyla bile savaşa girer ve seve seve canını verir. Biz Türk milletiyiz ve 'Ne Mutlu Türküm' diyene.

Berrin Kantar: Yağdırsınlarrrr! Temizleninceye kadar da devam etsinler. Allah yardımcıları olsun.

Samet Özenç: Daha ne bekliyorsunuz? Bu kadar kahraman askerimiz var ve geriden gelecek olan bizler varız. Girin, temizleyin artık şu PKK iletini. Bu millet yıllardır çekiyor bunlardan. Bitsin artık bu işkence.