kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bayrak satışlarında patlama

Yeni Haber
Yozgat'ta, PKK terör örgütüne tepkilerini ortaya koyan vatandaşlar evlerini ve işyerlerini bayraklarla donattı. Gelişmeler sebebiyle ilde Türk bayrağına olan talep artışı satışları artırdı.

Yozgat'ta halk tüm cadde, sokak, işyeri ve evlerine astığı bayraklarla terörü lanetledi. Yozgat'ta bayrak satışlarında adeta patlama yaşanıyor.

Vatandaşlar evlerine ve işyerlerine asmak için kırtasiyelerden bayrak satın alıyor. Kırtasiyeciler, bayrak satışlarında büyük oranda artış olduğunu doğruluyor. Nil Kitap ve Kırtasiye Yozgat Sorumlusu Mücahid Akgüç, terör örgütüne duyulan nefret nedeniyle vatandaşların çok sayıda bayrak satın aldığını vurguladı.

En fazla bayrak satışını son iki günde yaptıklarını belirten Akgüç, "Kanlı terörün içimizi yakan eylemi vatandaşlarımızı harekete geçirdi. Onlarca vatandaş evlerine ve işyerlerine şanlı bayrağımızı astı. Bayrağı olmayanlar ise kırtasiyelere akın ediyor. Bizde işyerimizde iki gündür en fazla bayrak satıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" şeklinde konuştu.

İşyerine asmak için bayrak satın alan Celal Macit isimli esnaf ise terör örgütünün Türkiye'yi bölmeye gücünün yetmeyeceğini ifade ederek, "Gerekirse biz de askere gideriz, yine o hainlere fırsat vermeyiz. Kahraman askerlerimizin her zaman yanındayız" dedi.

AA